Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Mestarin Krouvi.

Mr Lotharin viikko 22/2013

Maanantaina laitoin Ferraristani myynti-ilmoituksen Nettiauto.com sivustolle ja lisäilin kuvia nettisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina ajoin kotipaikkani ja kävin vesiskootterilla Lahnaniemen mökilläni korjaamassa laituria, yritin myös ajaa sielläkin nurmikoita mutta ruohonleikkuri ei oikein meinannut toimia talven jäljiltä.

Keskiviikkona korjasin Lahnaniemen mökin ruohonleikkurin ja kävin ajamassa loput nurmikot sieltä, korjasin myös uimatikkaat ja asensin ne paikoilleen.

Torstaina läksin jo aamusta Helsinkiin, josta menin kahden kaverini kanssa Linda Linen kyydillä Tallinnaan hakemaan Formula 29 Fastech venettä. Päivä meni Tallinnassa shoppaillessa, ruokaillessa ja hienosta kelistä nautiskellessa. Illalla ajoimme sitten veneen Helsinkiin, josta minä jatkoin matkaa omalla autolla Mäntyharjulle.

Perjantaina laitoin Shuttle Craft veneeseeni akut paikoillen, jonka jälkeen kävin pyörähtämässä huvilallani ja sitten pitikin jo lähteä Tamperetta kohti jossa minulla oli illalla Ladies Night by Mr Lothar keikka ravintola Mestarin Krouvissa.

Lauantaina kuvasin päivällä Mr Lothar & Abigail - Eksyksissä nimisen videon. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajelemme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvauksen jälkeen ajelin Mikkeliin jossa olin yhtenä esiintyjänä Savon Eldorado tapahtumassa Jessican kanssa. Ennen meidän showta katselin muiden esiintyjien settejä ja osallistuin bikereiden kädenvääntökilpailuun jossa tulin jaetulle 3. sijalle. Minun ja Jessican shown jälkeen katselin vielä Francinen keikan ja kävin tyttöjen kanssa syömässä.

Sunnuntaina kävin ensin päivällä pyörähtämässä huvilallani ja sitten läksin ajelemaan veneellä/jetillä, illalla yksi tyttö tuli myös jetteilemään/veneilemään minun kanssa ja sen jälkeen kävimme vielä saunomassa minun ekomökillä

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php