Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on moottorikelkka.

Mr Lotharin viikko 11/2016  1

Maanantai meni Mikkelissä veneen pesussa ja putsauksessa.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla noin 30 minuuttia Gillin crossiradalla ja ajovarusteet oli sen jälkeen hiestä niin märät että ne voi laittaa suoraan pesukoneeseen.

Keskiviikkona tuli käytyä Mikkelin Maalaismarkkinoilla.

Torstaina lisäilin moottorikelkkailuvideoita nettiin, ne löytyy nyt http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteesta.

Perjantai meni mökkitalkkarin hommissa Vuohijärven mökilläni.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Bar & Cafe Perätuvassa Peräseinäjoella. Ilta alkoi Sarahin soolosetillä, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen vedimme yhteisshown ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Tupa oli täynnä ja osa yleisöstä oli todella villiä, niinpä illan ohjelmastakin tuli sitten sen mukaista :-)

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan televisiota katsellessa ja kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 50/2012  1

Maanantaina kävin ajamassa moottorikelkalla Gillin crossiradalla, radalla ajaminen oli lähinnä radan tamppausta ja sen jälkeen kun läksin aukaisemaan yhtä reittiä niin melkein heti kun annoin kelkalle kunnolla jenkaa syttyi mittaristoon moottorihäiriön merkkivalo. Ei auttanut muu kuin ajella hissukseen takaisin, pakata kelkka kärryyn ja viedä se Mikkeliin JS-Motorsille tutkittavaksi jossa huoltomies sanoi heti että kelkastani oli mennyt lamda-anturi ja se vaihdettiin takuuseen.

Tiistai julkaistiin aikuisviihdeurani 148. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Tiitu - Koekaniini K18! Tällä videolla Tiitu on kutsunut Mr Lotharin koekaniiniksi koska hän haluaa testata sEXHIBITION messuilta ostamiaan tuotteita. Aluksi Tiitu hieroo Lotharia normaalisti, jonka jälkeen kaataa kuumaa hierontaöljyä kynttälästä selälle ja jatkaa hieromista. Hieronnan jälkeen Tiitu haluaa testata suklaan makuista liukkaria, hän sivelee sitä Lotharin kulliin runkkaa ja nuolee pois jonka jälkeen testataan sitten liukkarin ominaisuuksia nussimallakin. Loppujen lopuksi Lothar roiskii omat nesteensä Tiitun selälle. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona kävin huvilala tekemässä pieniä jouluvalmisteluja.

Torstaina sovin pari esiintymiskeikkaa ensi vuodelle ja parantelin flunssaa kotona.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Club Simossa Lieksassa. Ennen keikkaa kävimme syömässä paikallisella ABC:llä jossa salaattipöytä korvattiin minulle litralla maitoa ja Safyralle isolla tuopilla olutta. Itse keikka olikin sitten aika villi tai paremminkin osa yleisöstä oli aika villiä sillä tupakkakopissa oli välillä käynnissä sellainen "häkkimatsi" että luulin siihen osallistujien tulevan seinän läpi takahuoneeseen. Me hoidettiin keikka kuitenkin kunnialla läpi vaikka olin edelleen hiukka kipeä ja niinpä ei sitten ollut mitään jatkojakaan vaan menin ihan kiltisti nukkumaan.

Lauantaina kävimme aamupalalla jonka jälken ajelimme Mäntyharjulle, jossa kömmin suoraan peiton alle ja päiväunille. Päiväunien jälkeen pari kaveriani tuli käymään kylässä ja sen jälkeen kävin Safyran kanssa ulkona syömässä sekä vein hänet junalle. Illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa baarissa ja sen jälkeen syömässä pitkästä aikaa paikallisella grillillä.

Sunnuntaina suunnittelin ensin lähteväni moottorikelkkailemaan, mutta loppujen lopuksi laiskottelu vei voiton ja päivä menikin ihan vaan tupaukkona televisiota katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php