Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on moottorikelkkailu.

Mr Lotharin viikko 11/2016

Maanantai meni Mikkelissä veneen pesussa ja putsauksessa.

Tiistaina kävin ajamassa moottorikelkalla noin 30 minuuttia Gillin crossiradalla ja ajovarusteet oli sen jälkeen hiestä niin märät että ne voi laittaa suoraan pesukoneeseen.

Keskiviikkona tuli käytyä Mikkelin Maalaismarkkinoilla.

Torstaina lisäilin moottorikelkkailuvideoita nettiin, ne löytyy nyt http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteesta.

Perjantai meni mökkitalkkarin hommissa Vuohijärven mökilläni.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Bar & Cafe Perätuvassa Peräseinäjoella. Ilta alkoi Sarahin soolosetillä, sen jälkeen oli vuorossa minun sooloshow jonka jälkeen vedimme yhteisshown ja sen jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Tupa oli täynnä ja osa yleisöstä oli todella villiä, niinpä illan ohjelmastakin tuli sitten sen mukaista :-)

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan televisiota katsellessa ja kuvia viikon tapahtumista kotisivujeni galleriaan lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2016

Maanantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa, illalla kävin moottorikelkkailemassa yhden kaverini kanssa Mikkelin kelkkareitin pohjoisen lenkin.

Tiistaina oli vuorossa moottorikelkan huolto JS-Motorsilla.

Keskiviikkona kurvailimme yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla Mikkelistä Anttolaan ja sieltä Ristiinan kautta takaisin Mikkeliin.

Torstaina parin eri firman omistajat kävi tekemässä tarjouksen kotipaikkani lämmitysputkistoremontista.

Perjantaina kävin iltapäivällä moottorikelkkailemassa parin kaverin kanssa noin 150km lenkin, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah Baarman's Neuvolassa Sippolassa. Vaikka baari olikin aika pieni oli tunnelma keikalla hyvä ja avustajat joita otimme esityksiimme todella loistavia.

Lauantaina kävin päivällä tekemässä lumityöt uudella lumilingollani Vuohijärven mökilläni, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah keikka Ravintola Lammin Hovissa Lammilla.

Sunnuntaina oli vuorossa mökkien näytöt niistä kiinnostuneille.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 8/2016

Maanantaina teimme ensin lumityöt parin kaverini mökillä, sen jälkeen moottorikelkkailimme Leviltä Ylläkselle ja sieltä Muonion kautta takaisin Leville eli noin 260km lenkin. Rankan kelkkaretken jälkeen kävimme saunomassa yhden kaverini mökillä ja sen jälkeen syömässä Ravintola Myllyn Äijässä.

Tiistaina läksin moottorikelkkailemaan eri kavereiden kanssa, nyt ajelimme noin 140km Leviltä Hettaan jolla matkalla meinasi yhdestä kelkasta loppua polttoainekin mutta onneksi pääsimme perille. Hetasta kurvailimme Palojärvelle Galdotievaan jossa söimme porokebabit ja sen jälkeen läksimme ajelemaan Karesuandoa kohti, mutta jouduimme kääntymään takaisin Norjan rajan kulmilla koska ylemmäksi tunturissa noustuamme näkyväisyys oli niin huono. Niinpä ajoimme takain Palojärven kautta melkein Hettaan saakka ja siitä Palojoensuun kautta välillä Ruotsinkin puolella koukaten Sonkamuotkaan jossa otimme hiukka välipalaa. Sonkamuotkasta ajoimme Muonioon jossa tankkasimme vain kelkat ja sitten matka jatkui takaisin Leville eli ajoimme päivän aikana noin 450km lenkin.

Keskiviikkona kelkkailu kaverit vaihtui taas maanantaisiin ja ajelimme Leviltä Kittilän kautta Kumputunturin juurella olevalle Erämaakeitaalle ottamaan välipalaa ja sen jälkeen takaisin Leville. Ilta meni taas saunoessa, syödessä ja yhden kaverin tallilla josta matka jatkui Bar Ihkuun.

Torstaina liittyi kelkkailu porukkaan taas yksi uusi kaveri ja ajelimme Leviltä Lainion Snow Villageen josta matka jatkui Kittilän kautta takaiin Leville. Saunomisen jälkeen läksimme isommalla porukalla syömään Ravintola Narraniin ja sen jälkeen päädyimme taas Bar Ihkuun.

Perjantaina teimme aamupäivällä hiukka mökkitalkkarin hommia ja iltapäivällä läksin yhden kaverini kanssa käymään moottorikelkoilla Sonkamuotkassa, matka katkesi siihen kun kaverini moottorikelkka hajosi mutta onneksi saimme korjattua sitä sen verran että pääsimme ajamalla takaisin. Illalla oli taas vaihteeksi ohjelmassa saunomista ja syömistä jonka lisäksi kävimme tsekkaamassa Mikael Gabrielin keikan Hullu Poro Areenalla. Loppuillasta löysin itseni taas Bar Ihkusta ja törmäsin siellä muutamiin vanhoihin tuttuihinikin.

Lauantaina päivä meni Leviltä Mikkeliin ajellessa. Mikkeliin päästyämme siirsin tavarani omaan autooni ja kurvasin Vaakunaan SM-rallin virallisille jatkoille jossa oli aika lauma vanhoja tuttujani kemuttamassa. Valomerkin jälkeen läksin vielä parin tytön kanssa jatkoille heidän hotellihuoneeseen ja niinpä olin kotona vasta aamulla.

Sunnuntai meni kavereideni kanssa Clas Palmbergin vieraana hänen tiluksilla, tutustuimme mm. hänen automuseoonsa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 2/2015

Maanantaina käytin moottorikelkan huollossa JS-Motorsilla Mikkelissä.

Tiistaina kävin harrastamassa luontokuvausta Voikoskella.

Keskiviikkona kävin kavereideni kanssa katsomassa yhtä Saabia Kajaanissa.

Torstaina päivä meni Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla, ensin ajelin moottorikelkalla crossirataa ja sen jälkeen moottoripyörällä jääradalla. Video jäärata-ajosta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=jEI7TY786Ps&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Illalla kävin vielä huoltamassa Kawasakin JS-Motorsilla Mikkelissä.

Perjantaina kävin tamppaamassa Gillin crossiradan moottorikelkalla ja kurvailemassa pitkäjärven EK:n sekä hiukka reitilläkin. Gillin radan esittelyvideo löytyy https://www.youtube.com/watch?v=h4iv0e-Ol5s&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta ja video hiukka vauhdikkaammasta ajosta Pitkäjärven EK:lla https://www.youtube.com/watch?v=T7imIIi3Z3U&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

Lauantaina kävin päivällä asentamassa yhden kaverini kanssa uuden television huvilani biljardihuoneeseen. Illalla oli vuorossa esiintymiskeikka Martin Krouvissa Tammelassa, minun lisäksi siellä oli esiintymässä Heidi ja Tauski jonka kanssa käytiin vielä keikan jälkeen syömässä Lahdessa.

Sunnuntaina päivä meni taas moottorikelkkailun merkeissä, ajelimme kolmen kelkan voimin Mouhulta Kuorttiin ja takaisin jonka jälkeen minä kurvailin vielä muutaman kierroksen Gillin crossiradalla. Kotiin päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 8/2014

Maanantaina läksin kavereiden kanssa Rukalle, sinne päästyämme kävin moikkaamassa Rukalle jo aiemmin menneitä kavereitani sillä seurauksella että illan päätteeksi päädyin yhden ennalta minulle tuntemattoman naisen kanssa öljyhierontaan hänen hotellihuoneeseen.

Tiistaina alkoi siten hiukka toisenlaiset ajot, ajoimme nimittäin moottorikelkoilla Rukan keskustasta Ritakorven ja Suolavaaran kautta Kuntivaaralle jossa paistoimme makkarat kodassa. Paluumatkalla pysähdyimme Lammintuvalle kaakaolle ja katselemaan poroja sekä huskyja. Takaisin mökille päästyämme lämmitimme saunan ja söimme hirvikeittoa jonka jälkeen uni maistui paremmin kuin hyvin.

Keskiviikkona porukkaamme liittyi yksi lisäkelkkailija ja läksimme käymään Posiolla, osa porukasta tosin kääntyi kesken matkan takaisin kun reitti oli heidän mielestä liian epätasaista mutta minä kävin kahden muun kelkan kanssa Posiolla saakka kääntymässä. Kelkkareissun jälkeen kävimme saunomassa ja sitten läksimme syömään ravintola Coloradoon.

Torstaina osa porukasta valitti jalkojen olevan ihan jumissa ja minun lisäksi reitille ei lähtenyt enää kuin yksi muu kelkkailija, hänen kanssaan ajoimme Rukalta Ritakorven kautta Kuusamoon jossa söimme lounaan ABC:llä ja ajoimme toista kautta takaisin Rukalle. Kelkkareissun jälkeen läksimme isommalla porukalla kylpylään Holiday Club Kuusamon Tropiikkiin ja sieltä takaisin mökille päästyämme olimmekin taas ihan valmiita nukkumatin maailmaan.

Perjantaina oli kotimatkan vuoro, se meni sujuvasti samalla Suomi-Ruotsi lätkämatsia seuraten. Mikkelissä vaihdoimme auton perään pienemmän kärryn ja jätimme kaksi kelkkaa huoltoon JS-Motorsille.

Lauantaina yksi tyttö tuli luokseni kylään, ensin katselimme Suomi-USA lätkämatsin sekä Putouksen jonka jälkeen oli hiukka toisenlainen ottelu makuuhuoneen puolella ja sitten läksimme käymään Mikkelin Vaakunassa rallin jatkoilla, sieltä takaisin huvilalleni ajellessa teimme vielä nopean kierroksen Mäntyharjun ravintoloihin.

Sunnuntaina päivä meni Sotšin olympialaisia katsellessa ja illalla lisäilin mm. Rukan reissun kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 6/2014

Maanantaina yksi tyttö tuli luokseni kylään ja läksimme lomailemaan minun huvilalle.

Tiistaina kävimme moottorikelkkailemassa, ajamassa jäärataa moottoripyörällä ja grillailemassa makkaraa nuotiolla.

Keskiviikkona pari päivää luonani kylässä ollut tyttö läksi jatkamaan matkaa eteenpäin ja minä läksin JS-Motorsiin Mikkeliin vaihdattamaan moottorikelkkaani uudet ohjainraudat.

Torstaina sovin että järjestämme 15.3.2014 Kinky Bileet Club Chicagossa Lahdessa.

Perjantaina pakkasimme päivällä moottorikelkat ja ajovarusteet kaverin autoon Levin reissua varten. Illalla kävin vielä esiintymässä polttarikeikalla Heinolassa.

Lauantaina läksin jo puoli kuuden aikaan aamulla ajelemaan Mikkeliin josta jatkoimme matkaa kaverin autolla Leville, jonne päästyämme kävin heti ajamassa 60km lenkin yhden kaverini kanssa. Kelkkareissun jälkeen kävimme kaverini mökillä saunomassa ja rentoutumassa ulkoporealtaassa jonka jälkeen läksimme ulos syömään.

Sunnuntaina ajoimme moottorikelkoilla Leviltä Pokkaan ja sieltä hiukka eri reittiä takaisin Leville eli ajoimme noin 240km. Illalla kävimme taas saunomassa, poreilemassa ja ravintolassa syömässä jonka jälkeen nukkumatti tulikin suht sukkelasti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 50/2013

Maanantaina kävin neuvottelemassa sijoituksista Suur-Savon Osuuspankissa.

Tiistaina hain uuden moottorikelkan itselleni JS-Motorsista Mikkelistä ja samalla reissulla ostin uuteen kelkkakärryyni filmivanerit sekä laitoimme ne paikoilleen kärryn pohjan suojaksi.

Keskiviikkona kävin ajamassa moottorikelkalla hiukka sisäänajoa ja tamppasin samalla crossiradan.

Torstaina jatkoin kelkan sisäänajoa testi EK:n tamppaamisella.

Perjantaina käytin Bemarin huolossa ja kävin pyörähtämässä yhdellä mökeistäni, sen lisäksi kävin neuvottelemassa pari tuntia sijoitusasioista Mäntyharjun Nordeassa.

Lauantaina oli vuorossa Eroottiset Pikkujoulut Bar Leijonassa Rajamäessä. Alkuilta meni jouluruokailun merkeissä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, 0.30 oli Jennan shown vuoro sekä melkein heti sen perään minä vedin soolosettini ja illan viimeiseksi ohjelmanumeroksi esiinnyimme vielä yhdessä joulupukki & tonttutyttö shown.

Sunnuntaina hoidin keikkojen laskutuksia ja lisäilin kuvia nettisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 6/2013

Maanantaina kävin shoppailemassa uusia esiintymistarvikkeita.

Tiistaina kävin päivällä huvilallani irroittamassa lattialaattoja ja laatoittamassa ne takaisin paikoillee paremmalla aineella. Illalla kävin urheiluhierojalla hierotuttamassa jumiin mennyttä niskaani.

Keskiviikkona kävin ajamassa Gillin radalla tunnin moottorikelkalla.

Torstaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille.

Perjantaina läksin jo päivällä Helsinkiin jossa minulla oli ensin yksi palaveri ja seiskan aikaan illalla yksityiskeikka eräässä ravintolassa.

Lauantaina läksin puolen päivän aikaan yhden kaverini kanssa ajelemaan moottorikelkoilla, kolmen aikaan porukkaan liittyi pari kelkkaa lisää ja neljän aikaan vielä yksi kelkka. Sitten läksimme ajelemaan Outisesta Kinnin kautta Rantinhoviin jossa pikku suolapalaa syötyämme ajelimme toista reittiä takaisin Ginnin crossiradalle jonne oli saapunut vielä pari kaveria ja niinpä alkoikin aika-ajot. Kahdeksan jälkeen minun piti lähteä kotiin suihkuun ja kymmeneltä olin jo Tommolansalmella esiintymässä yksissä polttareissa, jonka jälkeen ajelin takaisin Gillin kodalle. Siinä aikamme maailmaa parannettuamme läksimme saunomaan yhden kaverini luokse porukalla ja kello olikin sitten jo neljä aamulla kun olin kotona.

Sunnuntaina kävin taas ajamalla Gillin radalla moottorikelkalla, sen jälkeen kotipaikalla saunomassa ja hierovassa tuolissa hieronnassa sekä otin muutenkin rennosti.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php