Mr Lotharin viikko 1/2014

  • Anssi Viskari

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävin päivällä Virransalmen mökilläni lämmittelemässä takkoja jonka jälkeen läksin yhden kaverini kanssa viettämään Uutta Vuotta Sokos Hotel Vantaaseen. Vantaalle päästyämme otimme molemmille omat hotellihuoneet, kävimme syömässä Amarillossa ja sitten siirryimme Pub Hertakseen josta matka jatkui myöhemmin Night Vantaaseen ja Tulisuudelmaan. Ravintoloiden sulkeuduttua jatkoin iltaa vielä yhden naisen kanssa hotellihuoneessani aamu kuuteen saakka.

Keskiviikkona ajelimme aamupalan jälkeen Mäntyharjulle jossa loppupäivä menikin ihan vaan televisiota katsellessa.

Torstaina tein hiukka kirjanpitohommia.

Perjantaina tuli kuvasimme Mr Lothar & Suusan - Huikea herätys videon jonka juoni oli jotakuinkin seuraavanlainen: Mr Lothar nukkuu vielä kun Suusan on jo herännyt ja niinpä Suusan päättää herättää Lotharin suihinotolla, tähän pätee kuitenkin vanha sanonta eli "ei pidä herättää nukkuvaa karhua" jos ei sitten halua kunnon kyytiä. Lothar herää nimittäin suht samalla vauhdilla kuin hänen kullinsakin ja sen jälkeen hän antaa sellaisen suuseksi vastineen Suusanille että tyttö ei tiedä miten päin kiemurtelisi sängyssä. Lothar ei kuitenkaan tyydy pelkkään suuseksiin vaan alkaa nussia Suusania monessa eri asennossa kunnes lopuksi ruiskii spermansa Suusanin päälle komeassa kaaressa. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina päivä meni Suusanin kanssa huvilalla ja illalla kun Suusan läksi kotiinsa minä lähdin pyörähtämään paikallisissa ravintoloissa. Ravintolakierroksen jälkeen läksin vielä käymään kavereideni kanssa pienillä jatkoilla.

Sunnuntai menikin sitten kuumeesta kärsiessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus