Mr Lotharin viikko 10/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina tilasin uima-altaan hoitokemikaaleja.

Tiistaina julkaistiin Mr Lothar & Venus – Uskomaton orgasmi video, kyseinen video on Venuksen uran ensimmäinen video!

Keskiviikkona läksin päivällä moottorikelkkailemaan kaverini kanssa Leppäniemestä Tuohikottiin. Matka keskeytyi kuitenkin Vekarajärven varuskunta-alueen kohdalla siihen kun minä ajoin moottorikelkkani puuhun sillä seurauksella että kelkan vasemman puolen tukivarret ja suksi siirtyivät pari kymmentä senttiä taaksepäin. Onneksi minulle itselleni ei käynyt juuri mitään ja kelkankin pystyi vielä ajamaan takaisin lähtöpisteeseen jossa lastasin sen peräkärryyn ja vein suoraan Rantakoneeseen korjattavaksi.

Torstaina tuli taas vaihteeksi tehtyä lumitöitä, tällä kertaa poistin lumet kotipaikkani alakerran talliin johtavalta väylältä. Ferrarini meinaan seisoo kyseisessä autotallissa ja minä haluan sen heti liikenteeseen kun tiet sulaa.

Perjantaina oli vuorossa Vuolekosken keikka, kyseessä oli Ladies Night by Mr Lothar Joki Tavernassa. Paikka oli pieni ja tunnelma tiivis, paikalla oli myös tuote-esittelijä joka piti huolta alkuillan ohjelmasta. Minun eka show oli jo 23.15 ja toinen melkein heti perään 24.00, niinpä päätinkin lähteä keikan jälkeen muutaman kaverini kanssa ravintolakierrokselle Lahteen.

Lauantaina Jade tuli päivällä minun luokse ja sitten me läksimme Äänekoskelle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Kalliossa. Ihan ensimmäiseksi Äänekoskelle päästyämme kävimme syömässä yhdessä paikallisessa ravintolassa, sen jälkeen asensimme tangon paikoilleen ravintola Kallion tanssilattialle. Sitten meillä olikin jonkin verran ylimääräistä aikaa ennen kuin ravintolaan alkoi tulla ihmisiä. Puolen yön aikaan baarissa alkoikin sitten jo olla aika kivasti porukkaa, Jade esiintyi oman soolonsa yhdeltä. Minä esiinnyin oman soolo esitykseni puoli kahdelta ja vedin siihen hiukka ekstraakin kun otin yhden synttärisankarin lavalle ja tarjoilin hänelle hiukka ”synttärikakkua”. Puoli kolmelta oli vuorossa minun ja Jaden yhteisesitys sekä sen jälkeen sitten vielä yleisöstriptease kilpailu joka oli taas kerran aika hulvatonta katseltavaa. Keikan jälkeen minä ajelin vielä Jaden kanssa Mäntyharjulle ja pääsimme nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntai onkin sitten mennyt lähinnä nukkuessa ja välillä hiukka televisiota katsellessa.

PS. Kelkkaturmakuvia on lisätty osoitteeseen http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus