Mr Lotharin viikko 10/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia.

Tiistaina oli vuorossa yhden taloyhtiön yhtiökokous.

Keskiviikkona sain tiedon että minut tullaan näkemään lokakuussa 2015 ensi-iltaan tulevassa Napapiirin sankarit 2 leffassa.

Torstai meni shakkia pelaillessa ja huvilalla lomaillessa.

Perjantaina suuntasin Sarahin ja Nican kanssa Tahkovuorelle, sinne päästyämme kävimme ensin syömässä jonka jälkeen minä läksin heittämään yksityiskeikan kahden naisen luokse. Minun yksityiskeikan jälkeen vein tytöt esiintymään yksityiskeikalle 15 miehen porukalle josta siirryimme Syvärin Kunkkuun jossa oli meidän lisäksi esiintymässä Oudot valot niminen bändi. Bändi aloitti yhdentoista aikoihin, sen jälkeen oli vuorossa Nican, minun ja Sarahin sooloshowt jonka jälkeen bändi soitti toisen settinsä ja sen jälkeen oli vuorossa Mr Lothar & Sarah & Nica yhteisshow sekä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailunkin.

Lauantaina päivä meni Kylpylähotelli Kuntorannassa ja illalla suuntasin Ladies Night keikalle Oluthuone Savottaan Joensuuhun. Ensimmäinen show oli 23.30 ja siinä otin yleisöstä mukaan esitykseen naisen joka öljysi minut, toinen show oli vuorossa 00.30 ja siinä tarjoilin naistenpäivän kunniaksi lihaisaa kermakakkua yhdelle yleisön joukosta lavalle ottamalleni naiselle.

Sunnuntaina ajelin heti aamiaisen jälkeen Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin suunnittelemassa parin tyypin kanssa muutama kuukausi sitten ostamani kiinteistön remonttia, mutta muuten päivä menikin sitten Salpausselän ja Kontiolahden kisoja televisiosta katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus