Mr Lotharin viikko 11/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina lähetin Mr Lothar vaatteita niitä tilanneille.

Tiistaina tein 5.6.2010 Mäntyharjun keikan mainokset, sovin että menen 20.3.2010 Ladies Night keikalle Ravintola Seireeniin Porvooseen ja tulihan tuota pyörähdettyä huvilallakin lukemassa sähkömittarin lukemat.

Keskiviikko meni shakkia pelatessa.

Torstaina sovin että menen Jennan ja Jaden kanssa 9.4.2010 Erotic Night keikalle Ravintola Primeen Lohjalle, järjestelin myös leffakuvausaikatauluja ja soitin moottorikelkastani vakuutusyhtiöön, vahinkotarkastajalle sekä huoltomiehelle.

Perjantaina kävin aamupäivällä korjauttamassa huvilan nettimodeemia, iltapäivällä oli vuorossa yhden kiinteistöosakeyhtiön kokous ja illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Lauantaina kävin päivällä kuvaamassa videon joka selostus kuuluu näin: Mr Lotharin huvilan varashälytin on tehnyt ilmoituksen että huvilalla on kutsumattomia vieraita. Huvilalle saavuttuaan Lothar löytää yhdestä makuuhuoneesta alastoman naisen jonka kädet on sidottu ilmastointiteipillä kiinni jalkoihin, sen lisäksi silmät on peitetty silmälapuilla. Lothar päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen, riisuu itsensä alasti ja tyrkkää kullinsa naisen suuhun samalla kun hieroo avuttomassa tilassa olevan naisen klitorista. Hetken sormeilun jälkeen Lothar ottaa pampun ja alkaa runkata naista sillä, hiukka myöhemmin Lothar alkaa nussia naista. Miten homma etenee, sen näet videolla joka julkaistaan minun kotisivuilla lähiaikoina.
Kuvauksien jälkeen kävin moikkaamassa kelkkakavereitani crossiradalla ja viettämässä heidän kanssaan aikaa kodalla. Harmi että minun oma kelkka oli edelleen korjaamolla, sillä olisi ollut kiva lähteä kelkkailemaan. Toisaalta eipä minulla olisi muutenkaan ollut mahdollisuutta lähteä, sillä illalla minulla oli Ladies Night keikka Ravintola Seireenissä Porvoossa.

Sunnuntai onkin sitten mennyt urheillessa, olen nimittäin katsonut koko päivän mäkihyppyä ja hiihtoa televisiosta.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus