Mr Lotharin viikko 11/2013

  • Anssi Viskari

Maanantai meni veroilmoitusta tehdessä.

Tiistaina kävin hakemassa sukupuolitautitestien tulokset ja taas kerran tuli puhtaat paperit, sen lisäksi tein Old Iiwarin keikan mainokset.

Keskiviikko meni yhden uuden esiintyjän kanssa minun huvilalla esityksiä treenaillessa.

Torstaina tein talonmiehen hommia huvilalla ja vastaanotin uudet vuokralaiset.

Perjantaina oli päivällä YLE X haastattelu josta osan voi kuunnella nyt osoitteesta http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/pornoteollisuus-ei-huomioi-naisten-visuaalista-miehennalkaa Haastattelun jälkeen läksin ajelemaan Paolan kanssa Tahkovuorta kohti jossa meillä oli Erotic Night keikka Ravintola Syvärin Kunkussa. Alunperin meidän piti jäädä yöksikin Tahkolle, mutta koska minun huvilavuokralaiset soitti minulle että harmaavesikaivo ei vedä kunnolla niin ajelin jo yöllä kotiin ja pääsin nukkumaan joskus seitsemän jälkeen.

Lauantaina kahdeksan aikaan aamulla sain tekstarin huvilavuokralaisilta että kaikki on ok eli en joutunutkaan menemään sinne vaan sain nukuttua pari tuntia, jonka jälken läksin hakemaan moottorikelkkani Mikkelistä JS-Motorsilta huollosta. Moottorikelkan haettuani läksin jääradalle ajelemaan kavereiden kanssa kilpaa autoilla ja grillailemaan makkaraa. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra Rodeo Bar Urjalassa ja sen jälkeen nukkumaan meno venähti sen verran että laitoin pään tyynyyn vasta 04.30.

Sunnuntaina heräsin vartin yli seitsemän ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti, jonne päästyäni vaihdoin vain moottorikelkkailuvarusteet päälle, tankkasin kelkan ja läksin yhden kaverini kanssa moottorikelkkailemaan. Minun kelkka hajosi kuitenkin melkein heti, mutta emme luovutaneet niin vähällä ja parin tunnin korjaamisen jälkeen saimme irronneen pultin paikoilleen ja pääsimme jatkamaan matkaa. Ajoimme Gillin luota minun huvilan kautta Tuohikottiin, sieltä Heituinlahteen josta suuntasimme Luumäen kautta Uttiin ja sieltä sitten minun huvilan kautta takaisin Gillille. Kotiin päästyäni kävin saunomassa jonka jälkeen olinkin sitten niin väsynyt että nukahdin samantien.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus