Mr Lotharin viikko 11/2014

  • Anssi Viskari

Maanantai meni huvilalla lomaillessa.

Tiistaina kävin päivällä yhdessä haastattelussa kertomassa moottoriurheiluharrastuksistani ja kilpa-urastani erästä kirjaa varten, ilta menikin sitten Erotic Nightin merkeissä Valkealassa.

Keskiviikko meni yritykseni veroilmoitusta tehdessä.

Torstaina jatkoin viime viikolla aloitettua superkart autoni kiillotus urakkaa ja pääsinkin jo siihen vaiheeseen että laitoin uudet vesiletkut paikoilleen.

Perjantaina sovin muutaman esiintymiskeikan ja päivitin ne sen jälkeen keikkakalenteriini.

Lauantaina päivä meni ampumahiihtoa televisiosta katsellessa mutta illalla oli vuorossa Kinky-bileet Club Chicagossa Lahdessa. Alkuilta meni ihan vaan asiakkaiden kanssa hengaillessa ja jutellessa, puolen yön aikaan alkoi showt Pamelan soolo setillä jonka jälkeen oli vuorossa minun sooloshow, sen jälkeen minun ja Pamelan yhteisshow sekä sen jälkeen vielä yleisöstripteasekilpailu joka olikin yksi kovatasoisimmista mitä olen ikinä nähnyt ravintoloissa. Keikan jälkeen useampikin tyttö kyseli minua jatkoille, mutta tällä kertaa skippasin jatkot ja ajelin kiltisti omaan kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivuilleni ja julkaistiin minun uran 183. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Sidontaa ja seksiä K18! Kyseisellä videolla talutan Abigailin hotellihuoneeseen ja sidon hänet kiinni sänkyyn, jonka jälkeen otan esiin ruoskan, yms. Kiusaan sänkyyn sidottua Abigailia hulluuden rajoille kunnes annan hänelle kullia oikein huolella. Abigailin kokovartalo-mallina tunnetut muodot saavat minut kuumaksi. Abigailin irti laskemisen jälkeen homma jatkuu vain entistä rajumpana, kunnes loppujen lopuksi roiskin spermani Abigailin jumalaisille pakaroille. Mr Lothar ja Abigail - Sidontaa ja seksiä video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus