Mr Lotharin viikko 12/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin aamupäivällä asentamassa huvilalleni uuden nettimodeemin, päivällä sain vakuutustarkastajalta tiedon että puuhun ajamani Yamaha Nytro menee lunastukseen ja niinpä kävinkin sitten ostamassa iltapäivällä Mikkelin JS-Motorsista itselleni Lynx Rave 600 E-Teckin.

Tiistaina kävin aamulla tekemässä Lynxiin vakuutuksen ja sen jälkeen läksin testaamaan sitä crossiradalle. Kelkkatestien jälkeen tulin kotipaikalleni saunomaan ja siinä sivussa sovin että menen 16-17.4.2010 Jaden, Jennan ja Melanyn kanssa Erotic Weekend keikalle Hotelli Pyhäsalmelle.

Keskiviikkona läksin yhden kaverini kanssa kymmenen aikaan aamulla kelkkaretkelle. Ensin ajoimme Mäntyharjulta Voikosken kautta Jaalaan, sieltä jatkoimme matkaa Iitin kautta Korialle. Korialta matka jatkui Elimäen kautta Susikoskelle, tuossa vaiheessa minun kelkasta hävisi jarrut, niinpä suuntasimme Susikoskelta Inkeroisiin ja sieltä kohti Kouvolaa. Tuossa välissä tuli kuitenkin vielä hiukka mutkia matkaa, sillä eksyimme väärälle reitille ja löysimme itsemme Utista. Onneksi Utista pääsi kuitenkin oikaisemaan Valkealaan siten että emme joutuneet ajamaan juurikaan ylimääräistä lenkkiä ja Valkealasta pääsikin sitten helposti tutuille reiteille jotka vei minun huvilalle. Minun huvilalta oli sitten vielä pikku matka Mouhulle jossa olimme kymmenen aikaan illalla.

Torstaina vein kelkan huoltoon heti aamusta ja siellä selvisi että toinen jarrupaloista oli lähtenyt pois paikoiltaan jarrupalojen kiinnitystapin katkettua. Kelkan huollon jälkeen meninkin sitten hierontaan ja laiskottelemaan loppupäiväksi kotipaikalleni.

Perjantaina päivä meni vielä keskiviikon kelkkareissusta palautuessa, mutta illalla olikin sitten aika lähteä vetämään Ladies Night by Mr Lothar keikka Simpeleelle ravintola Sirpakkaan. Saavuin paikan päälle suht ajoissa ja alkuilta menikin sitten asiakkaita baariin odotellessa. Baari alkoi nimittäin täyttyä vasta puolen yön jälkeen ja niinpä esiintymisetkin ajoitettiin ravintolan aukioloajan viime metreille. Ensimmäisessä esityksessä tein hiukka tulitemppuja ja toisessa esityksessä otin lavalle yhden avustajan yleisön joukosta joka öljysi minun vartalon oikein huolella, esitysten välissä oli kuitenkin minun osalta illan rankin osio sillä löin pääni yhteen kattopalkkiin niin lujaa että meinasi taju lähteä ja päähän tuli kananmunan kokoinen patti.

Lauantaina läksin puolen päivän aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä, matkalla kävin ostamassa Lahdesta yhden uuden jutun Helsingin sEXHIBITION messuja varten sekä katsomassa uusia esiintymisvaatteita. Helsinkiin päästyäni oli ensin vuorossa YleX radio haastattelun nauhoitukset jossa käsiteltiin seksiongelmia parisuhteessa, minulle on kuitenkin tutumpaa pari suhdetta kuin parisuhde ja niinpä olin ehkä hiukka huono valinta tuohon haastatteluun mutta tulipa ainakin erilainen näkökanta. Haastattelun jälkeen läksin yhden tytön kanssa syömään kiinalaiseen ravintolaan, sen jälkeen kerkesin hiukka levätä sillä edellisenä yönä unet oli jääneet kolmeen tuntiin Simpeleen keikasta johtuen. Yhdeksän aikaan oli aika suunnata Metro Clubille jossa minulla oli yhteiskeikka Jaden kanssa. Clubille tuli myös lauma minun kavereita ja niinpä bileet alkoikin sitten melko lailla heti meidän saavuttua paikalle. Itse esiintymiset pistettiin käyntiin Jaden sooloshow:lla puolen yön aikaan, minun ekan show:n vuoro oli puoli yhdeltä ja puoli kahdelta oli sitten minun ja Jaden yhteisesityksen vuoro.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus