Mr Lotharin viikko 12/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin hakemassa uudet ilmansuodattimet superkart autooni JS-Motorsilta Mikkelistä ja vein samalla yhden nahkatakin suutarille korjattavaksi.

Tiistaina asensin maanantaina hakemani ilmanputsarit paikoilleen ja muuten päivä menikin serkun luona.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa kesälle.

Torstaina käytiin hakemassa yhdelle kaverilleni auto Juuasta.

Perjantaina sovin taas pari esiintymiskeikkaa keväälle, tein niiden mainokset ja päivitin keikkakalenterini ajantasalle.

Lauantaina päivä meni tyttöjen kanssa Tahkolla lasketellessa ja afterski:ssä, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna & Safyra ravintola Syvärin Kunkussa.

Sunnuntaina ajelimme Tahkolta Mäntyharjulle josta tytöt jatkoi matkaa toisella autolla kotiinsa ja minä menin heti päiväunille, illalla lisäilin vielä kuvia viikon seikkailuistani sekä videokuvauksista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus