Mr Lotharin viikko 14/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina ajelin pääkaupunkiseudulta Mäntyharjulle.

Tiistaina hoidin raha-asioita ja laitoin moottorikelkan seisontavakuutuksiin.

Keskiviikkona aamupäivä meni huvilalla uima-altaan huoltohommissa ja muutenkin bilekuntoon laitossa, iltapäivällä sovin että menen 22.5.2010 esiintymään Ravintola Sillankorvaan Klamilaan ja 23.7.2010 Oulun Erotica messuille.

Torstaina pelailin kokopäivän erilaisia pelejä netissä.

Perjantaina suuntasin Bemarin keulan jo aamupäivällä kohti etelää, ensin kävin huvilalla, sen jälkeen hain Jennan mukaani ja menin hänen kanssaan ulos syömään. Ruokailun jälkeen kurvailimme Jaden luokse, josta seurueeseemme liittyi Jaden lisäksi pari muutakin tyttöä. Club Primeen Lohjalle saavuimme kymmenen aikaan illalla eli juuri kun ravintola aukesi, niinpä saimme suht rauhassa asentaa strippitangon paikoilleen ja sen jälkeen suunnitella esiintymisjärjestyksen ja aikataulun. Jenna esiiintyi meistä ensimmäisenä puoli yhdeltä, minun soolo esityksen vuoro oli tasan yhdeltä ja Jaden soolon aika oli puoli kahdelta. Meidän kolmen ennen näkemättömän yhteisesityksen ensi esitys tapahtui tasan kahdelta ja sen jälkeen pääsimmekin sitten siirtymään vapaalle, sillä illan työosuus oli suoritettu. Viivyimme Primessä valomerkkiin saakka ja sen jälkeen läksimme jatkoille Jaden luokse, minä tosin menin jo viiden aikaan nukkumaan, sillä minulla oli aamulla aikainen herätys.

Lauantaina heräsin seiskan aikaan aamulla ja läksin ajelemaan kohti huvilaani. Huvilalle päästyäni aloin virittelemään tulia savusaunan tulipesään, savusaunan lämmittäminen kun vie melkein koko päivän jos sen tekee huolella. Puolen päivän aikaan kaverini polttariporukka saapui myös huvilalleni, päivä meni heidän kanssaan hienosta päivästä terassilla nauttiessa siinä sivussa savusaunaan puita lisäillen. Seiskan aikaan illalla hätistin polttariporukan savusaunaan ja sillä aikaa Jenna & Suzie & Jade saapuivat myös huvilalleni ja pääsivät salaa siirtymään huvilan sisälle. Puoli kahdeksan aikaan oli sitten Jennan ja Suzien polttarisankarille erityisesti suunnitellun show:n vuoro. Se alkoi Jennan suht kiltillä esiintymisellä, show:n toisessa osiossa Suzie kahlitsi polttarisankarin kiinni ja ruoski hänet jonka jälkeen oli vuorossa Jennan ja Suzien lesboshow joka huipentui siihen että Suzie nussi Jennan oikein huolella strap-on dildolla polttarisankarin toimiessa patjana. Show:n jälkeen minun ja Jaden piti lähteä kohti Savonlinnaa jossa meillä oli Erotic Night keikka Ravintola & Yökerho Poltteessa. Poltteen keikalla minä olin ihan puoli kuollut, johtuen univajeesta mutta esitykset hoidettiin silti kunnialla läpi. Harmi vaan että jatkot oli pakko jättää väliin, sillä olin tuossa vaiheessa jo ihan zombi. Lauantaina julkaistiin myös http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa aikuisviihdevideo nimeltä Mr Lothar & Riina - liian syvälle!

Sunnuntaina piti taas herätä suht ajoissa, sillä Jaden piti olla kotiseudullaan jo kolmen aikaan iltapäivällä ja matka oli pitkä. Onneksi minun ei tarvinnut ajaa kuin Mäntyharjulle jossa pääsin ottamaan päiväunet Jennan kanssa. Illalla kävin vielä Jennan kanssa huvilalla saunomassa ja sitten olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Lohjan keikalta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=651361

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus