Mr Lotharin viikko 14/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin moottorikelkkailemassa kaverini kanssa Mikkelistä Juvalle ja siitä Rantasalmelle, takaisin tullessa minun kelkasta hajosi Juvan jälkeen pari telaston kääntöpyöräakselin tiukkaamiseen vaikuttavaa osaa ja niinpä jouduin jättämään kelkkani kaverini mökille josta pääsin Mikkeliin kavereiden kyydissä. Moottorikelkkailun jälkeen saunoimme ja söimme, sitten kello olikin jo niin paljon etä oli kotimatkan aika.

Tiistaina vein aamulla Bemarin jäähdyttimen vaihtoon ja samalla siihen tehtiin hiukka muutakin huoltoa. Sillä aikaa kun BMW oli huollossa kävin viemässä moottorikelkan luovarin JS-Motorsille Mikkeliin ja tekemässä veroilmoitukseni loppuun kirjanpitäjäni luona. Iltapäivällä kävin vielä kaatamassa yhden koivun huvilallani ja hinasin siitä tulleet tukit Bemarilla lähemmäksi halkoliiteriä pilkkomista varten.

Keskiviikko menikin sitten huvilalla polttopuiden teossa, tiistaina kaatamani puun lisäksi kaadoin toisenkin koivun jonka kaato ei mennyt ihan yhtähyvin kuin ensimmäisen sillä kaadoin sen yhden pihavalaistuslyhdyn päälle sillä seurauksella että lyhtyn lasit meni rikki ja metalliosatkin ihan mutkalle.

Torstaina päivä meni taas huvilalla polttopuita tehdessä, illalla oli vuorossa yhden taloyhtiönkokous josta omistan yhden asunnon.

Perjantaina minun piti olla alkuperäisten suunnitelmien mukaan esiintymis/kuvauskeikoilla Tampereella, mutta esiintymiskeikan tilaajan sairastapauksesta johtuen kyseinen reissu peruuntui kokonaan. Päivä menikin sitten kotipaikallani alakerran autotalliin johtavasta luiskasta lumia pois kolaillessa ja lapioidessa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola Night Club 46:ssa Nivalassa. Kyseisellä keikalla Paola esiintyi ensin soolona, sitten oli minun soolon vuoro jonka jälkeen oli meidän yhteisesitys ja illan viimeinen ohjelmanumero oli yleisöstripteasekilpailu. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 160. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Saryanna - Missi eksyy väärään huoneeseen K18! Kyseisellä videolla olen hotellissa ennen illan esiintymiskeikkaa kun oveen koputtaa joku, menen aukaisemaan ovea ja kun aukaisen oven siellä on todella pornon näköinen nainen avainkortti kädessään sanoen että taisi tulla väärä huone. Nykäisen naisen sisälle huoneeseen ja totean että huone on ihan oikea tuon näköiselle tytölle. Kellistän Saryannaksi itsensä esittelevän pitkäsäären sänkyyn, suutelen kiihkeästi ja siirryn sen jälkeen astetta alemmille huulille eli nuolemaan Saryannan pillua kaivaen samalla kullini esiin. Saryanna hapuilee minun kullin välittömästi suuhunsa ja niinpä 69 on valmis, joka taas johtaa siihen että hetken kuluttua hotellihuoneessa nussitaan kuin viimeistä päivää. Videon lopussa selviää myös se miksi Saryannan pakaraan on tatuoitu teksti "Bitch". Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntai menikin sitten Nivalasta kotiin ajelessa ja loppupäivä kotona laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus