Mr Lotharin viikko 14/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin serkkuni kanssa Mikkelissä tsekkaamassa miten superkart autoni maalaaminen edistyy.

Tiistaina kävin vaihdattamassa Bemariin takavaloja, mutta se homma epäonnistui koska liikkeeseen tulleet takavalot oli liian vanhan malliset.

Keskiviikkona läksin serkkuni kanssa Helsinkiin katsomaan yhtä Ferraria, mutta Bemari sanoi työsopimuksen irti heti alkumatkasta kun sen yksi väylätekniikkaa ohjaava tietokoneboksi meni sekaisin eli jouduimmekin lähtemään reissuun serkkuni Mersulla. Helsinkiin päästyämme kävin koeajamassa Ferrarin virallisella maahantuojalla eli Unique Car Centerissä yhtä Ferraria ja loppujen lopuksi ostinkin sen sitten itselleni, en kuitenkaan ottanut Ferraria mukaani sillä se jäi vielä luovutushuoltoon liikkeeseen.

Torstaina hinausauto kävi hakemassa Bemarin ja vei sen Mikkeliin BMW:n korjaamolle takuukorjaukseen, sain sijaisautoksi uuden Opelin joka on kyl aika käppänä X5 Bemariini verrattuna. Illalla otimme yhden kaverini kanssa varaslähdön juhannukseen mökillä ja poltimme jo yhden juhannuskokon samalla kun katselimme auringonlaskua sekä paistelimme makkaraa.

Perjantaina päivä meni toimistohommia tehdessä ja illalla kävin kylässä yhdellä kaverillani.

Lauantaina läksin jo ajoissa etelä-Suomea kohti ja Helsinkiin päästyäni kuvasimme yhden kaverini asunnolla Mr Lothar & Merike - Vikinän paikannus nimisen videon. Kyseisellä videolla olen kerrostalon katolla huoltomiehen hommissa etsimässä asukkaiden valittamaa outoa vikinää, aluksi epäilyt kohdistuvat ilmastointilaitteisiin mutta siinä vaiheessa kun huomaan yhdellä kattoparvekkeella aurinkoa ottavan ja dildolla itseään tyydyttävän Meriken alan epäillä vikisiäksi Merikeä. Asian varmistaakseni menen itsekin parvekkeelle ja tyrkkään kullini Meriken huulille, jolloin Merike alkaa nuoleskella kyrpää kuin tikkaria upottaen sen välillä syvälle nieluunsa. Kullin saavutettua täyden mittansa minä käännän Meriken kontalleen aurinkotuoliin ja alan nussia Merikeä takaapäin. Aikansa parvekkeella nussittuamme ehdotan sisätiloihin siirtymistä koska Merike pitää niin kovaa ääntä, naapureiden valituksen kohde on siis selvinnyt mutta meno jatkuu makuuhuoneessa entistä kovempi äänisenä kunnes laukeamme molemmat. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen läksimme porukalla syömään. Illalla minulla oli Fire & Strip keikka ravintola Satulasepässä Vihdissä ja keikan jälkeen läksin jatkoille parin tytön kanssa kaverini asunnolle. Kaverini hyytyi kesken jatkojen ja meni nukkumaan, tytöissä oli kuitenkin virtaa vaikka muille jakaa. Siinä vaiheessa kun minä yritin käydä nukkumaan tytöt alkoivat lesboilla samassa sängyssä ja senhän tietää mitä siitä seuraa, no kolmen kimppa tietysti. Aamun jo sarastaessa kävimme vihdoin nukkumaan.

Sunnuntaina heräsin siihen että toinen tytöistä hyväili minun tanakasti seisovaa kullia ja sovitteli sitä pilluunsa eli aamukin meni nussimiseksi. Aamutoimien jälkeen kävin vielä kavereideni kanssa brunssilla ja sitten suuntasin auton keulan kotia kohti. Kotiin päästyäni lisäilin kuvia viikon seikkailuistani sekä videon kuvauksista kotisivuilleni, sen jälkeen meinasin katsoa Bahrainin F1-kisan mutta nukahdin sitä katsellessa eli etelä-Suomen reissu oli siis vienyt kaikki voimat.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.