Mr Lotharin viikko 15/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 15/2006

Maanantaista torstaihin vietin ihan vain kotioloissa, ai että miksi torstainkin vaikka silloin monet suunnisti baareihin.

No perjantaina minä läksin jo hyvissä ajoin liikenteeseen, sillä olin sopinut yhden uuden tytön kanssa että hän tulee koekuvattavaksi Juvalle jossa minulla, Mariahilla ja Dianalla olisi sitten erotic limousine tour keikka illalla.
Saavuin Hotelli Juvaan kahden aikaan iltapäivällä ja tyttö saapui myös täsmällisesti, siinä hetken juteltuamme siirryimme sitten minun hotellihuoneeseen. Pyysin tyttöä näyttämään mitä kaikkea hänellä oli mukana, olin nimittäin pyytänyt häntä ottamaan mukaansa "leluja". Hänellä olikin aikamoinen arsenaali dildoja, nänninipistimiä, yms. mukanaan. No minä halusin tietty nähdä nuo kaikki käytössä ja niinpä pyysin häntä hiukka esittelemään niitä käytännössä. No se kävi tytölle ja minä napsautin kamerankin päälle. Aikani katsottuani (noin puolituntia ja pari orgasmia) kysyin tytöltä että haluaisiko hän vaihtaa dildon oikeaan tavaraan ja tyttöhän halusi. Hetken kuluttua minun kullini oli hänen suussaan ja kasvoi kasvamistaan. Jossain vaiheessa tyttö sitten sanoi haluavansa sen sisäänsä ja niinpä minä tein työtä käskettyä. Onneksi hotelli oli suht tyhjä sillä tyttö piti niin kovaa meteliä että se kuului taatusti lähes respaan saakka. Koeajon jälkeen tyttö sitten allekirjoitti julkaisusopimuksen ja minä kysyin häneltä haluaisiko hän jäädä katsomaan meidän keikan Juvalle ja lupasin järjestää hänelle majoituksenkin. No halusihan hän ja niinpä minä hommasin hänellekin oman hotelli huoneen. Seitsämän aikaan Mariah saapui hotelliin ja sitten me läksimme syömään. Diana saapui vasta kymmenen jälkeen, mutta ei sen puoleen esitykset aloitimme vasta 01.00. Meidän viimeinen esitys (minä+Mariah+Diana yhdessä) oli 02.30 ja sen jälkeen minä vielä valitsin yleisön joukosta sen onnellisen joka oli minun mielestä seksikkäimmin pukeutunut ja voitti siis limusiini kyydin. No siinähän kävi sitten niin että kun olimme tytön kodin edessä, niin hän kysyi minulta että haluaisinko minä jäädä yöksi hänen luokseen ja minullehan se kävi (olihan hän ollut minun mielestä koko ravintolan seksikkäin asiakas).

Lauantaina herättyäni suuntasin hotellille, söin aamupalan ja pakkasin tavarani. Sen jälkeen limusiinin keula käännettiin kohti Helsinkiä ja Amerikan Car Show:ta. Siellä tapasin aika paljon tuttuja tyttöjä jotka olivat PR-hommissa tai esiintymässä messuilla. Tosin törmäsin minä siellä aika moneen tuttuun kundiinkin, he tosin olivat lähinnä tuoneet autojaan näytille tai sitten pyörittivät jotain osastoa (Leather Heaven, Radalle.com, yms.). Messujen jälkeen suuntasin sitten muutamien kavereideni kanssa jatkoille yhteen yksityisasuntoon josta matka jatkui pariin ravintolaan. Minä olin tuossa vaiheessa jo niin väsynyt että juhliminen ei oikein kiinnostanut ja niinpä limusiinini keula osoittikin kohta kohti Mäntyharjua ja omaa kotiani. Kotiin päästyäni nukkumatti oli taas paras ystäväni ja oma sänkyni kuin taivas.

Sunnuntaina nukuinkin lähes puoleen päivään jonka jälkeen hoidin sitten yhden keikan säätämisen. Sitten oli edessä taas yksi kevään koho kohdista, sillä kaivoin Ferrarin ulos tallista ja otin kevään ensimmäiset savut siitä. On se vaan aina niin hauskaa kun ilmat lämpenee ja voi ottaa kesäautonkin käyttöön (vaikka ei limusiinillakaan liikkumisessa mitään vikaa ole).

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus