Mr Lotharin viikko 15/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina vein Janican aamulla junalle, jonka jälkeen loppu päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Tiistaina lähetin perjantaina Tampereella kuvatun videon eteenpäin julkaisemista varten.

Keskiviikkona hoidin 11-12.5.2012 järjestettävien Jyväskylän ja 18-9.5.2012 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjä.

Torstaina lapioin lumet pois alakerran autotalliin menevästä luiskasta että voin kohta ottaa Ferrarin liikenteeseen.

Perjantaina läksin aikaisin aamulla ajelemaan Oulua kohti. Oulussa kävimme Janican, Sebastianin ja lasten kanssa syömässä jonka jälkeen heitimme Sebastianin kotiinsa ja me muut jatkoimme matkaa Rovaniemelle jossa oli illalla Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 pohjoisin keikka Rovaniemen Onnelassa.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen tapaamaan joulupukkia napapiirille ja sen jälkeen suuntasimme auton keulan Ranuaa kohti jossa kävimme Ranuan Eläinpuistossa katsomassa jääkarhunpentua sekä siinä samalla aika joukkoa muitakin eläimiä. Ranualta ajelimme Ouluun jossa majoitumme kylpylä-hotelli Edeniin. Illalla minulla ja Janicalla oli vielä Erotic Night keikka Oulun Tivolissa.

Sunnuntaina menimme aamupalan jälkeen käymään koko porukalla kylpylässä ja sen jälkeen kävimme pyörähtämässä kaupungilla, jonka jälkeen minä vein Janican ja kumppanit lentokentälle. Lentokentältä minä jatkoin matkaa autolla Mäntyharjua kohti, tosin Jyväskylässä meni pari tuntia kun kävin kylässä yhden tytön luona eli olin kotona vasta yhdentoista aikaan illalla. Sunnuntaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 127. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Elisa - Videon katselu alkaa panettaa ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus