Mr Lotharin viikko 16/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 16/2006

Maanantaista torstaihin meni laiskotellessa ja uusien juttujen suunnittelussa.

Perjantaina suuntasin sitten keikkamatkalle Nivalaan. Jyväskylästä limon kyytiin nousi matkaseurakseni Kristiina ja Gene Sonny. Perille päästyämme ehdimme vielä käymään hotellissa ennen illan keikkaa. Kysymyksessä oli siis kaksi päiväiset kemut joissa esiintyi minun lisäkseni Gina, Gene Sonny sekä Kristiina, lisäksi paikan päällä oli myös sex shop, tatskari, lävistäjä sekä esitanssija Sugar joka teki myöskin privaattistrippejä. Ilta ja esitykset meni hyvin ja illan viimeisessä esityksessäni minä sitten jaoin "täytekakkuakin" yleisön tytöille koska minulla oli nimipäivä.
Keikan jälkeen oli sitten luvassa jatkot, minä tosin vietin jatkoni ihan vaan kahdestaan yhden tytön kanssa.

Lauantai päivä meni sitten syömisen ja laiskottelun merkeissä, sillä perjantain jatkot olivat päättyneet vasta lauantai aamu kymmeneltä.
Illalla oli sitten taas luvassa esiintymistä Rio Grande ravintolassa. Yleisöä oli vielä enemmin kuin perjantaina. Lauantaina esiinnyin sitten jälkimmäisessä esityksessäni Ginan kanssa ja kyseisestä esityksestä taisikin tulla yleisön koko viikonlopun suosikki.
Keikan jälkeen olin jo menossa nukkumaan, mutta DJ toi sitten mukanaan yhden ravintolan työntekijän jolle olin luvannut vetäistä privaattiesityksen. Tosin privaatti esitys vaihtuikin sitten yhteiseen suihkuun ja senhän arvaa mitä siinä käy jos kaunis nainen ja Lothar laitetaan samaan suihkuun.
Suihkun jälkeen kello oli jo viisi ja minun oli pakko yrittää käydä nukkumaan, tyttö jäi viereeni ja kuinkas siinä sitten kävikään. No loppujen lopuksi harrastimme seksiä aina aamu seitsemään saakka ja sitten minä vasta sain käytyä nukkumaan. Herätys oli jo kymmenen aikaan ja sitten vain aamupalan kautta autoon ja kohti kotia. Kotiin saavuin juuri sopivasti ennen F1 starttia. Katsoin formulat ja selailin siinä sivussa saapuneet sähköpostit. Taas oli yksi viikko Mr Lotharin elämää takana. Tällä viikolla ei kuvattu yhtään pornofilmiä, mutta muutama show tallentui kyllä filmille ja nekin saattavat jossain vaiheessa päätyä internettiin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus