Mr Lotharin viikko 16/2010

  • Anssi Viskari

Maanantai meni huvilalla kaikenlaista puuhastellessa ja lomaillessa.

Tiistaina tein veroilmoituksen.

Keskiviikkona kävin hierojalla.

Torstaina väänsin autokauppaa uudesta kesäautosta.

Perjantaina päivä meni huvilalla kevät askareita tehdessä, huolsin mm. grillin talven jäljiltä. Illalla yksi tyttö kävi minun luona kylässä ja sen jälkeen minä läksin vielä pyörähtämään paikallisissa baareissa.

Lauantaina päivä menikin sitten ihan vaan sängynpohjalla makaillessa, mutta illalla suuntasin Bemarin keulan kohti Elimäkeä jossa minulla oli Ladies Night keikka Ravintola Alppiruusussa. Tilaisuus alkoi seiskan aikaan ja minun ensimmäinen esiintyminen oli jo puoli yhdeksältä. Minun lisäksi naisille oli varattu monenlaisia tuote-esittelyjä, musiikkiaiheinen tietokilpailu ja trubaduuri, yhdeksän jälkeen ravintolaan pääsi sitten miehetkin sisälle. Minun toinen esiintyminen oli puoli yhdeltätoista ja siinä otin esitykseeni avustajaksi yhden vanhan tutun tytön kaverin. Tuo tyttö osoittautuikin aika räväkäksi avustajaksi ja koska tiesin hänen kaverinsa jo aiemman kokemuksen perusteella samanmoiseksi, niin ehdotin heille jatkoja. Jatkoille menimme Kouvolaan hotelli Vaakunaan josta minä otin yhdenhengen huoneen, aluksi vastaanottovirkailija ei meinannut laskea meitä kolmestaan yhden hengen huoneeseen mutta pienen neuvottelun jälkeen sekin onnistui. Huoneeseen päästyämme tytöt alkoivat ottaa minulta suihin vuorotellen, siinä samalla toisiaan riisuen ja hyväillen. Aluksi minä nussin avustajana ollutta tyttöä, sen jälkeen minulle ennestään tuttua tyttöä ja sitten taas avustajana ollutta. Kyseiset jatkot taltioituivat muuten videonauhallekin ja kyseinen video julkaistaan pikku editoinnin jälkeen osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Ryhmäseksisession jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä Amarillossa ja sen jälkeen minun pitikin jo kiirehtiä kohti kotiani, sillä olin sopinut jo aiemmin että yksi tyttö tulee minun luokse yö kylään kyseisenä yönä.

Sunnuntaina aamupäivä meni taas punkan puolella. Iltapäivällä kävin huvilalla ja tulipa tuota avattua grillikausikin elintarviketyöläisten pienestä kiusanteosta huolimatta, oli meinaan kaupassa aika tyhjät lihatiskin mutta onneksi siellä sentään oli sen verran härän fileetä, että pääsin tänä viikonloppuna muunkin kuin elävän lihan makuun.

PS. Lisään taas kuvia viikon tapahtumista osoitteeseen http://www.kuvake.net/user/MrLothar kunhan ehdin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus