Mr Lotharin viikko 18/2008

  • Anssi Viskari

Maanantai ja tiistai meni huvilalla lomaillessa.

Keskiviikkona kävin päivällä hakemassa Mikkelistä uudet puutarhakalusteet kotipaikalleni ja puutarhakalusteiden kasaamisen jälkeen olikin sitten aika testata niitä grillauksen merkeissä. Illalla menin käymään Krouvissa ja sen jälkeen Pub Amigossa.

Torstai menikin sitten laiskotellessa ja aurinkoa ottaessa.

Perjantaina tein autokauppoja, tällä kertaa myin vanhemman Jeeppini ja otin siihen vaihdossa Honda CBR 900RR Firebladen.

Viimeinen hankintani :-)
Viimeinen hankintani :-)

Lauantaina läksin jo aamusta ajelemaan moottoripyörällä ja ihan kuin sattumalta törmäsin serkkuuni joka oli myös lähtenyt ulkoiluttamaan yhtä moottoripyöristään. Hetken keliä kehuttuamme päätimme lähteä käymään Lahdessa sillä siellä oli Classic Motorshow. Lahden reissulla tulin taas kerran siihen tulokseen että nopeusrajoitukset on ihan perseestä, moottoripyörällä on nimittäin enemmin kuin tylsää junnata rajoitusten mukaan kun voisi yleensä ihan helposti vaikkapa tuplata nopeudet. No reissusta kuitenkin selvittiin tällä kertaa ilman sakkoja ja kotiin päästyäni olikin kello jo sen verran että ehdin juuri käydä suihkussa, pakata keikkakamat Corvetteen ja sitten olikin jo aika lähteä ajelemaan kohti illan keikkaa. Tällä kertaa GPS teki sitten tepposen, ajatti minua ensin pieniä hiekkateitä pitkin ja lopulta tarjosi reitiksi tietä jota ei enää ollut edes olemassakaan vaan tien kohdalla oli peltoa. Mikäli olisin ollut liikkeellä Jeepilläni niin ei olisi ollut mikään ongelma ylittää tuota peltoa, mutta Corvetella jouduin etsimään toisen reitin matkan jatkamiseen eli näin loistavaa voi olla nykyaikainen tekniikka. Ehdin kuitenkin suht ajoissa keikkapaikalle ja itse asiassa Mirellakin tuli juuri sopivasti samaan aikaan. Mirellan ja keikan tilanneiden henkilöiden kanssa keskusteltuani tulimme siihen tulokseen että minä vedän Mirellan kanssa yhteissetin tulitemppuineen kaikkineen.

Sunnuntaina on mennyt katsellessa Kallion voitokasta Shanghain RR-kilpailua ja loppupäivä meneekin sitten laiskotellessa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus