Mr Lotharin viikko 18/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina ajelin jo päivällä Kihniöön jossa minulla oli illalla Erotic Night keikka BB-Janican kanssa Holiday Club Pyhäniemessä. Keikan jälkeen jäimme yöksi yhteen Holiday Clubin mökeistä.

Tiistaina ajelin Jyväskylään jossa otin pienet "päiväunet" yhden tytön luona, sen jälkeen ajelin Mäntyharjulle ja kaivoin Ferrarin esiin talvisäilöstä.

Keskiviikkona sovin että menen parin viikon päästä Tuomas Enbuske Talk Shown vieraaksi, sen lisäksi vaihdoin Ferrariin pakosarjojen ja katalysaattoreiden väliset tiivisteet sekä tein hiukka muutakin keväthuoltoa.

Torstaina pakkasin esiintymisvaattet ja Mr Lothar Production vaatteet autoon viikonlopun Oulun reissua varten.

Perjantaina läksin aamulla ajelemaan Oulua kohti. Ouluun päästyäni majoituin ensin hotelliin ja otin hiukka lepoa, sen jälkeen kävin muiden esiintyjien kanssa syömässä ja sitten läksimmekin Teatrialle jossa minä olin sekä juontajana että esiintyjänä SEXtreme Erotiikkamessuilla. Ilta meni suht nopeasti sillä olin aika kiireinen koko illan ja silloin kun ei ollut kiire katselin muiden esiintyjien esityksiä joista Sophie Evansin ja Potron liveaktishowt oli kyllä ehdottomasti parhaita.

Lauantaina päivä meni laiskotellessa, messujen auettua neljältä kävinkin heti tositoimiin ja kuvasin aikuisviihdevideon yhden uuden tytön kanssa Teatrian takahuoneessa. Ilta meni taas messuilla suht sukkelasti ja illan ehdottomasti hauskin ohjelmanumero oli yleisöstripteasekilpailu jossa yksi tyttö yritti lahjoa minua suihinotolla päästäkseen voittoon.

Sunnuntai kotiin ajeltuani loppu päivä menikin sitten MM-lätkää ja Idols finaalia televisiosta katsellessa. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 128. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Alice - Hierontaa ja seksiä K18!

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus