Mr Lotharin viikko 2/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin ajelemassa yhden tytön kanssa moottorikelkalla. Ajoimme minun huvilalta Kuortin ABC:lle syömään ja sen jälkeen takaisin, en ollut aiemmin ajanut kyseistä reittiä ja niinpä menomatkalla eksyimmekin pari kertaa hiukka reitiltä upoten umpihankeen sekä ajoimme sen verran harhaan että menomatkalla tuli kilometrejä 8 enemmän kuin paluumatkalla. Moottorikelkkailun jälkeen kävimme saunomassa ja ilta menikin televisiota katsellessa.

Tiistaina kävin hierojalla ja vahvistin huvilani saunan lauteita.

Keskiviikko meni huvilalla ihan vain lomailun merkeissä.

Torstaina kävin aamupäivällä kaatamassa huvilani tontin metsästä pari kuivasta ja tein niistä polttopuita. Iltapäivällä läksin ajelemaan yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla, ajoimme Leppäniemeltä Kuorttiin ja siitä Pertunmaan kautta Suittilahteen josta jatkoimme matkaa Outisen kautta takaisin Leppäniemeen minun huvilalle. Illalla katselin TV Neloselta uusintana tulleen Suomen Pelkokerroin jakson jossa olin itsekin kilpailijana ja täytyy myöntää että taas alkoi hävettää se miten surkeasti kyseinen kisa minulta meni, mutta toisaalta mieleen palautui myös kaikki hyvät muistot kyseisestä kuvausreissusta Argentiinaan.

Perjantaina läksin aamupäivällä käymään Mikkelissä ST-Motorsilla, tilasin heidän kautta hiukka osia moottorikelkkaani ja ostin tuorevoiteluöljyä. Iltapäivällä yksi tyttö tuli parturoimaan minun hiuksia huvilalleni ja miten ollakaan homma meni seksin harrastamiseksi, kuvasimme siinä samalla sitten yhden aikuisviihdevideonkin. Kyseinen video on tuon tytön ensimmäinen aikuisviihdevideo ja julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon tekemisen jälkeen minä läksin käymään Kouvolassa ja kävin samalla reissulla kaupassa ja paluu matkalla Pub Wanhassa Valkealassa sekä Ravintola Känkäränkässä. Illalla kävin säätämässä moottorikelkkani jousitusta Gillin taikapajalla jonka jälkeen menin huvilalleni saunomaan.

Lauantaina Jade tuli minun huvilalle, josta läksimme Gillin crossiradalle ajelemaan moottorikelkalla ja grillailemaan kodalle. Moottorikelkailujen jälkeen läksimme takaisin minun huvilalle saunomaan ja sitten meidän molempien pitikin jo lähteä esiintymiskeikoille, minä läksin ensin yksityiskeikalle Mikkeliin ja siitä Heinolaan josta ajelin Jaden keikalle Verlaan. Verlasta ajelimme Jaden keikan jälkeen minun huvilalle ja sitten läksimme vielä käymään baarissa Mäntyharjun keskustassa.

Sunnuntaina läksin taas ajelemaan Jaden kanssa moottorikelkalla, tällä kertaa ajoimme reittiä pitkin minun huvilalta Gillin crossiradalle. Matkalla kävimme katsomassa villisikoja yhdellä villisikafarmilla ja crossiradalle päästyämme ajoimme molemmat muutamat kierrokset rataa, jonka jälkeen ajoimme takaisin minun huvilalle syömään ja saunomaan. Saunomisen jälkeen Jade läksi kotiaan kohti ja minä otin parin tunnin päiväunet, ilta menikin sitten tällä viikolla otettuja kuvia ja videoita nettiin lisäillessä sekä siinä samalla televisiota katsellessa.

PS. Tällä viikolla otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=750277&all=1

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus