Mr Lotharin viikko 2/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina käytin moottorikelkan huollossa JS-Motorsilla Mikkelissä.

Tiistaina kävin harrastamassa luontokuvausta Voikoskella.

Keskiviikkona kävin kavereideni kanssa katsomassa yhtä Saabia Kajaanissa.

Torstaina päivä meni Mäntyharjun Moottoriurheilukeskuksessa Ruotimolla, ensin ajelin moottorikelkalla crossirataa ja sen jälkeen moottoripyörällä jääradalla. Video jäärata-ajosta löytyy https://www.youtube.com/watch?v=jEI7TY786Ps&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta. Illalla kävin vielä huoltamassa Kawasakin JS-Motorsilla Mikkelissä.

Perjantaina kävin tamppaamassa Gillin crossiradan moottorikelkalla ja kurvailemassa pitkäjärven EK:n sekä hiukka reitilläkin. Gillin radan esittelyvideo löytyy https://www.youtube.com/watch?v=h4iv0e-Ol5s&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta ja video hiukka vauhdikkaammasta ajosta Pitkäjärven EK:lla https://www.youtube.com/watch?v=T7imIIi3Z3U&list=UUgqrwcZNlo9YLfJj0sU0Ozw osoitteesta.

Lauantaina kävin päivällä asentamassa yhden kaverini kanssa uuden television huvilani biljardihuoneeseen. Illalla oli vuorossa esiintymiskeikka Martin Krouvissa Tammelassa, minun lisäksi siellä oli esiintymässä Heidi ja Tauski jonka kanssa käytiin vielä keikan jälkeen syömässä Lahdessa.

Sunnuntaina päivä meni taas moottorikelkkailun merkeissä, ajelimme kolmen kelkan voimin Mouhulta Kuorttiin ja takaisin jonka jälkeen minä kurvailin vielä muutaman kierroksen Gillin crossiradalla. Kotiin päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen lisäilin kuvia viikon tapahtumista kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus