Mr Lotharin viikko 20/2008

  • Anssi Viskari

Maanantaina katsoin Suomi-Canada lätkämatsin.

Tiistaina tuli kasattua mönkijäni uudet katteet paikoilleen ja sitten möinkin sen yhdelle kaverilleni.

Keskiviikkona kävin päivällä yhden kaverini kanssa huvilallani ja veimme samalla reissulla yhden peräkärryllisen purkujätettä kaatopaikalle. Yöllä tuli sitten vielä katsottua Suomi-USA jääkiekko-ottelu.

Torstaipäivä menikin sitten nukkumisen merkeissä, mutta illalla otin urakaksi autotallin tyhjentämisen turhasta tavarasta.

Perjantaina oli vuorossa esiintymiskeikka Varkaudessa. Läksin reissuun jo iltapäivällä koska halusin nähdä Suomi-Venäjä matsin kokonaan ja niinpä menin katsomaan sen Varkauteen. Minun lisäkseni illan keikalla oli Melany, Mr New York ja Mariah, jotka saapuivat Varkauteen toisella kyydillä hiukka minun jälkeeni. Ravintola Z-Onessa oli loistavat tilat esiintymiseen eikä takahuoneessakaan ollut valittamista, itse asiassa takahuone oli sen verran tilava että mahduimme Mariahin kanssa jopa treenaamaan siellä muutaman uuden akrobatia jutun yhteisesitykseemme. Illan setit meni hyvin ja hauskaa oli, etenkin Mariahin kanssa oli taas kerran hauska esiintyä.

Lauantaina heräilin vasta puolen päivän aikaan, sillä perjantai-ilta oli venynyt sen verran pitkäksi että menin nukkumaan vasta seitsemän aikaan lauantaiaamuna. Iltapäivällä grillailin takapihallani ja nautin vapaapäivästä. Illalla katsoin Suomi-Ruotsi pronssiottelun jonka jälkeen kävin sitten vielä paikallisessa ravintolassa tsekkaamassa mikä on meno.

Sunnuntaina katsoin ensin Le Mansin MotoGP kilpailun, sen jälkeen Sardinian MM-rallin loppuratkaisut ja sokerina pohjalla jääkiekon MM-kisojen finaaliottelun.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus