Mr Lotharin viikko 20/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina heräilin Kirkkonummelta ja liukenin ovesta ulos jättäen pari sunnuntaina Suomen MM-kultaa kanssani juhlinutta tyttöä vielä nukkumaan. Itse läksin lunastamaan Susun minulle antamaa lupausta, olin nimittäin sopinut Susun kanssa että jos Suomi voittaa jääkiekon Maailmanmestaruuden niin Susu näyttää minulle kaikkien aikojen ilmaveivin. Aluksi veivattiin pelivälineet kuntoon ja sitten alkoikin sellainen pyöritys että heikompia hirvittää. Lopuksi minä näytin Susulle millainen on minun ilmaveivi ja miten ollakaan siitä tuli maali. Mutta kenen ilmaveivi on sinun mielestä paras, Susun, Lotharin vain Granlundin? Susun ja minun ilmaveivit näet aikuisviihdevideossa joka julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin hammaslääkärissä, pankissa ja kaupassa sekä tein yhden yhtiön tilintarkastuksen.

Keskiviikko meni huvilan huoltohommissa.

Torstai menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Perjantaina käytin päivällä Bemaria taas huollossa, sillä edellisellä kerralla huoltopaikassa ei ollut kaikkia osia joita sen huoltoon tarvittiin. Illalla olikin sitten vuorossa Ladies Night by Mr Lothar Ravintola Wanhassa Lautturissa Voikkaalla. Ennen ilan keikkaa kävi vielä pyörähtämässä Kouvolan keskustassa ja viemässä kassillisen Mr Lothar Production huppareita yhdelle kiihdytysautotiimin edustajalle. Wanhassa Lautturissa oli aluksi aika hiljaista, mutta pikku hiljaa sinne valui lisää porukkaa ja loppujen lopuksi meininki meni olikin sitten ihan hyvä.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Savonlinnaan, sinne päästyäni majoituin Kylpylä-Hotelli Casinolle. Päivä meni kylpylässä rentoutuessa, tosin meinasi siellä käydä pikku vahinkokin sillä olin hukkua! Hyppäsin nimittäin pääedeltä Saimaaseen ja vesi oli ilmeisesti niin kylmää että sen vaikutuksesta haukkasin aika reilusti vettä keuhkoihin, onneksi pääsin kuitenkin omin neuvoin ylös järvestä sillä autajiakaan ei olisi ollut näköpiirissä sillä olin ainut joka tarkeni yleensäkään mennä allasosastolta rannalle. Pikku säikäytyksen jälkeen, olikin sitten hyvä miettiä syntyjä syviä porealtaassa, vesihieronnassa ja höyrysaunassa. Kylpylä käynnin jälkeen läksin syömään kiinalaiseen ravintolaan, jonka jälkeen tulin takaisin hotellille otamaan pienet unet ennen illan keikkaa. Illan Baari & Ravintola Poltteen keikka oli Erotic Night by Mr Lothar & Safyra höystettynä minun tekemillä tulitempuilla. Heti keikan jälkeen vein vielä yhden tytön kotiinsa eli skippasin henkilökunnan jatkot.

Sunnuntaina heräilin jo kahdeksan jälkeen, kävin aamupalalla ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Täytyy myöntää että matka tuntui aika pitkältä sillä yöunet oli jäänyt aika vähiin, mutta kotikulmille päästyäni läksin silti tekemään polttopuita huvilalleni. Onneksi moottorisahasta loppui bensa ja sen jälkeen voinkin hyvällä omalla tunnolla keskittyä auringon ottoon laiturilla ja laiskoteluun. Illalla meinasin katsella televisiota, mutta olin edelleen niin väsynyt että eihän siitä mitään tullut vaan nukahdin kesken katselun.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=794739

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus