Mr Lotharin viikko 20/2016

  • Anssi Viskari

Maanantaina Elega keittiökartoittaja kävi päivällä tekemässä tarjouksen kotipaikkani keittiön remontista, illalla kävin auttamassa JS-Motorsin omistajaa yhden Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin asennuksessa jonka jälkeen läksimme Kivisalmen mökille saunomaan.

Tiistaina aloitin rakentaa patiota Poppis-mökkini rannalle.

Keskiviikkona ostin Poppis-mökille uuden jalkalaiturin sinne pari viikkoa aiemmin ostamani ponttoonilaiturin tilalle ja kävin rakentamassa pation valmiiksi.

Torstaina kävin katselemassa muutamaa uutta mökkiä ja sen jälkeen läksin Leppäniemen huvilalle fiksaamaan sen laituria tukevammaksi.

Perjantaina vein Ferrarin aamulla Mikkeliin kiilloitettavaksi jonka jälkeen ajelin takaisin Mäntyharjulle vastaanottamaan vuokralaiset Leppäniemen huvilalle ja Virransalmen mökille, jonka jälkeen läksin yhden kaverini mökille saunomaan.

Lauantai meni JS-Motorsin 20v ja yhden kaverini 70v syntymäpäivillä Mikkelissä.

Sunnuntaina laitettiin keskiviikkona ostamani jalkalaituri paikoilleen ja vietiin sekä asennettiin ponttoonilaituri toiselle mökille.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus