Mr Lotharin viikko 21/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin päivällä katsastamassa Ferrarini ja tilaamassa Bemariin uuden laturin. Ilta meni yhden taloyhtiön yhtiökokouksessa.

Tiistaina tilasin päivällä Ferrariin uudet renkaat ja ajoin kotipaikkani nurmikot sekä kävin allekirjoittamassa maanantain yhtiökokouksen pöytäkirjat. Sovin myös että menen 17.6.2011 parin tytön kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Primeen Lohjalle. Illalla kävin katsomassa yhtä asuntoa jonka meinasin ostaa, mutta se ei ollut ihan sellainen mitä olisin halunnut.

Keskiviikon pyhitin shakin pelaamiselle.

Torstaina julkaistiin minun uran 102. aikuisviihdevideo, kyseinen video löytyy http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta nimellä Ilmaveivi - Mr Lothar ja Susu. Videon esittelyteksi kuuluu seuraavalla lailla:"Mr Lothar on sopinut Susun kanssa että jos Suomi voittaa jääkiekon Maailmanmestaruuden niin Susu näyttää Lotharille kaikkien aikojen ilmaveivin. Videon alussa veivataan ensin pelivälineet kuntoon ja sitten alkaa sellainen pyöritys että heikompia hirvittää. Lopuksi Lothar näyttää millainen on hänen ilmaveivi ja miten ollakaan siitä tulee maali. Mutta kenen ilmaveivi on sinun mielestä paras, Susun, Lotharin vain Granlundin? Susulla on ehkä kaunein pillu ja perä mitä on nähty..."

Perjantaina vein BMW:n laturin vaihtoon ja päivä menikin sitten siellä. Illalla kävin pyörähtämässä Mäntyharjun ravintoloissa ja tulihan tuossa samalla juotua pari lonkeroakin.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Rautavaaraa kohti jossa minulla oli illalla Erotic Night keikka Safyran, Rockarin ja Jiran kanssa Ravintola Tiilikassa. Matkalla kävin hiukka shoppailemassa Mikkelissä, ostin mm. uuden imurin ja vedenpuhdistusjärjestelmän huvilani uima-altaaseen. Rautavaaralle päästyäni kerkesin hiukka hengähtää ennen kuin kävin syömässä ja valmistauduin illan esiintymisiin.

Sunnuntaina kävin Safyran, Rockarin ja Jiran kanssa aamupalalla jonka jälkeen vein Safyran kotiinsa ja jatkoin itse matkaa Mäntyharjulle kotipaikalleni. Matkalla poimin kyytiin vielä yhden liftaritytsyn, mutta tällä kertaa siitä ei tehty videota.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus