Mr Lotharin viikko 22/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 22/2006

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina kävin katsastamassa Ferrarini.

Keskiviikkona suuntasin sitten Espooseen, jossa meillä oli illalla Ladies Night by M.E.N.S. keikka ravintola Kannunkulmassa. Matkalla heitin vielä nipun filmejä leikattavaksi ja julkaistavaksi eli kohta taas tulee uutta materiaalia minunkin sivuille www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Keikan jälkeen minä kävin parillakin eri jatkoilla ja puikotin niillä yhteensä kolmea eri tyttöä. Ensimmäisillä jatkoilla kävi niin että nopeat söi hitaat eli yksi tytöistä oli jo hiukka lämmitellyt minua suihinottamalla ja sanoi sitten vielä käyvänsä tupakalla ennen kuin kunnon aktion alkaisi, no asunnon omistaja tuli kuitenkin juuri silloin parvekkeelta ja minä päädynkin nussimaan häntä ennen kuin alkulämmittelyn tehnyt tyttö ehti palata tupakalta. Mitä tästä opimme, no sen että tupakointi ei kannata Very Happy Nämä jatkot loppuivat kuitenkin suht lyhyeen sillä asunnon omistajalla oli sovittuja menoja jo kuudelta aamulla, onneksi mukana olleet kaksi muuta tyttöä kuitenkin sanoi että heillä on sitten seuraavat jatkot. Eli ei muuta kuin limusiini alle ja seuraaville jatkoille. Matkalla ensimmäisiltä jatkoilta toisille jatkoille tytöt järjestivät minulle jonkinlaisen lesboshow:n. Perille päästyämme tytöt joutuivat sitten pukemaan päälleen, mutta taas asuntoon päästyämme show jatkui. Jossain vaiheessa minäkin pääsin sitten mukaan kuvioihin ja sormetin tyttöjä heidän suudellessaan toisiaan. Hetkeä myöhemmin tytöt alkoivat ottaa minulta suihin vuorotellen. Sen jälkeen minä käänsin toisen tytöistä niin että minä pystyin panemaan häntä samalla kun hän nuoleskeli kaveriaan. Jonkin ajan päästä tämä nuoleskeltukin halusi munaa ja niinpä vaihdoin pantavaa tyttöä lennosta. Pari tuntia telmittyämme toinen tytöistä joutui lähtemään omaan kotiinsa ja niin siinä sitten kävi että me lopetimme koko seksileikit siltä erää. Harmi vaan kun kamera ei nyt sattunut olemaan mukana, olisi meinaan tullut aika hyvää materiaalia mikäli kuvaaminen olisi käynyt kaikille osapuolille.

Torstai aamuna suuntasin sitten matkani Hotelli Helkaan ja sen suurimpaan sauna sviittiin. Päivä meni lähinnä nukkuessa, sillä edellinen yö oli tosiaan mennyt nussiessa. Illalla oli sitten luvassa meidän M.E.N.S-ryhmän esiintyminen DTM:n V.I.P. bileissä. Setin jälkeen jäimme sitten vielä bilettämään ravintolaan ja illan aikana sainkin nauraa maha kippurassa illan tapahtumille. Ravintolaan oli tullut myös pari edellisiltana Kannunkulmassa ollutta tyttöä ja heistä toinen eksyi sitten vielä kanssani jatkoillekin. Senhän arvaa mitä siitä seuraa ja niinpä yö unet jäi sitten taas aika vähiin.

Perjantaina nukuin taas hiukan päivällä ja illalla suuntasin Mariahin ja Morganin kanssa Dream Team keikalle ravintola Greciaan Katajanokalle.
Keikan jälkeen olin niin väsynyt että jatkoista ei sitten tarvinnut edes haaveilla.

Lauantaina kävin aamupäivällä moikkaamassa veljeäni ja hänen perhettään. Iltapäivällä suuntasimme sitten Lisa Loven kanssa Imatralle Hollywood Tour keikalle. Ravintola WooDoossa oli hyvä meno ja muutenkin ilta meni joutuisasti. Jopa meidän yhteisesityskin meni suht hyvin vaikka tämä olikin ensimmäinen kerta kun esiinnyin Lisan kanssa. Illan jälkeen suunnistimme sitten suoraan hotellille eli sen illan jatkot oli sitten siinä.

Sunnuntaina heräilin kymmenen aikaan, kävin aamupalalla ja sitten suuntasimme Lisan kanssa Lappeenrantaan. Lappeenrannasta Lisa läksi sitten Helsinkiin ja minä kotiani kohti Mäntyharjulle. Täytyy myöntää että oli yksi rankimmista viikoista aikoihin, vaikka kyllä nämä kaikki viikot ovat viime aikoina olleet riittävän rankkoja, mutta toisaalta taas erittäin hauskoja.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus