Mr Lotharin viikko 22/2016

  • Anssi Viskari

Maanantaina kaivoin päivällä vesiskootterit esiin talvisäilöstä ja vein moottorikelkan sekä jääratamoottoripyörän kesäsäilöön. Ilta menikin sitten Rinssinrannan mökillä kun paneloin kesähuoneen sisäkaton, asensin puu/vierasmajaan aurinkosähköllä toimivat valot ja putsasin kaikkien rakennuksien katot havunneulasista.

Tiistaina asensin Leppäniemen huvilan laituriin lisää kierrepaaluja ja ponttooneita että siitä tuli entistä jämäkämpi. Sen jälkeen kävin Rinssinrannan mökillä saunomassa ja uimassa, saunan lämpiämistä odotellessa paneloin yhden kesähuoneen seinän.

Keskiviikkona päivä meni taas kesähuonetta paneloidessa, illalla läksin JS-Motorsin omistajan kanssa asentamaan yhden Husqvarna Automower robottiruohonleikkurin Juvalle.

Torstaina paneloin Rinssinrannan kesähuoneen viimeisenkin seinän.

Perjantaina alkoi Mr Lothar Productionin Kesäbileet, ohjelmassa oli syömistä, juomista, saunomista, uimista, jetteilyä, DJ Combo, yms.

Lauantaina osa porukasta joutui lähtemään muihin rientoihin, mutta tilalle tuli hiukka enemminkin sakkia. Päivä meni hiukka viilentyneestä säästä huolimatta pääasiassa aurinkoa ottaessa, illalla bileet siirtyivät sitten sisätiloihin ja ulkoporealtaaseen.

Sunnuntaina vieraat läksivät kotejaan kohti ja minä jäin laittamaan huvilaa vuokrauskuntoon sekä lisäilemaan kemuista otettuja kuvia kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus