Mr Lotharin viikko 23/2008

  • Anssi Viskari

Maanantaina hain ja pystytin viime viikolla tilaamani aidat kotipaikalleni.

Tiistaina kävin tilaamassa lisää aitoja.

Keskiviikkona leikkasin lähes viidakoksi muuttuneen nurmikon kotipaikkani pihan kulmilta.

Torstaina kaivoin jetin autotallin nurkasta ja huolsin sen kesän rientoja varten.

Mr Lotharin kesäleluja
Mr Lotharin kesäleluja

Perjantaina kävin päivällä testaamassa onko jet-ski ajotaitoni tallella talven jäljiltä ja kyllähän se oli, en nimittäin kaatunut kertaakaan. Vesi oli kuitenkin sen verran kylmää että saunominen oli ihan paikallaan märkäpuvun riisumisen jälkeen ja niinpä kävinkin kotipaikallani saunomassa jetteilyn jälkeen. Sen jälkeen suuntasin Corveten keulan kohti Lahtea. Lahdessa törmäsin pariin kaveriini ja läksimme ravintolakierrokselle, ensin kävimme Amarillossa, sen jälkeen Scorpionissa ja viimeiseksi suuntasimme kulkumme Royaliin. Royal oli ilmeisesti F1-venekisojen virallinen jatkopaikka sillä törmäsin siellä mm. F1-kisojen pääpromoottoriin Kalle Keskiseen joka tuli minulle tutuksi Tuntemattomat ohjelman kuvauksissa. Royalista minun matka jatkui yhden blondin tytön luokse.

Lauantaina heräsimme jo yhdeksän aikaan aamulla ja aamupalan jälkeen suuntasimme katsomaan mikä meininki Lahden satamassa on. F1-venekisoissa tuli nähtyä aika paljon tuttuja, mutta eipä siellä sitten juuri muuta nähtävää ollutkaan. Tauot eri tapahtumien välillä oli ihan liian pitkiä tai sitten edellisen yön pieni unimäärä oli syyllinen siihen että minä ja seuralaiseni luovutimme jo kolmen aikaan päivällä ja läksimme pois koko tapahtumasta. Heitin vielä edellisen yön seuralaiseni hänen siskonsa asunnolle ja sitten läksin ajelemaan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulle päästyäni otin pienet päiväunet jonka jälkeen katselin EM-jalkapallon kaksi ensimmäistä matsia. Puolen yön jälkeen kävin vielä tsekkaamassa oliko paikallisessa baarissa tuttuja ja olihan siellä, niinpä loppu ilta menikin sitten siellä ja illan lopuksi tuli vielä käytyä paikallisella nakkikioskillakin.

Sunnuntaina heräilin yhdentoista aikaan ja päivä/ilta taitaakin taas kerran mennä laiskottelun ja television katselun parissa, sillä tänään televisiosta tulee Barcelonan MotoGP, Kanadan F1 kisa ja muutama EM-futismatsikin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus