Mr Lotharin viikko 23/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina pari kaveriani oli auttamassa minua huvilani kattoremontin tekemisessä ja huvilan rannan siistimisessä irtokaisloista.

Tiistaina saimme kattoremontin suht valmiiksi.

Keskiviikkona purin viimeisetkin rakennustelineet pois huvilaltani.

Torstaina päivällä yksi tyttö oli siivoilemassa minun huvilaa edustuskuntoon, illansuussa kävin hakemassa toisen tytön junalta ja menin hänen kanssaan huvilalleni. Illalla huvilani rantaan tuotiin pari kuorma-autollista uutta hiekkaa ja peltiseppä kävi katsomassa millainen piipunhattu ja räystäspellit huvilaani sopisi parhaiten.

Perjantaina huvilalleni tuli toinenkin tyttö ja päivä meni siis parin tytön kanssa huvilalla hengaillessa, illalla olikin sitten aika suunnata Ladies Night by Mr Lothar keikalle Lärvätsalon Raittiustalolle Varpaisjärvelle. Kyseessä oli yksi eksoottisimmista ravintoloista joissa olen ikinä esiintynyt, kyseessä oli nimittäin baari joka oli tehty vanhaan myllyyn ja jossa kaikki tekstit oli kirjoitettu savoksi, myös osa asiakkaista oli aika erikoisia. Esiintymisolosuhteet oli aika vaativat ja aikataulut suht liukuvat, mutta kaiken kaikkiaan kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin ja etenkin toiseen esitykseen yleisöstä ottamani avustaja oli erittäin mainio. Keikan jälkeen ajelin assarini kanssa Mäntyharjulle, onneksi hän oli mukana, sillä muuten olisi kyllä ollut aika matka pysyä hereillä.

Lauantaina kävin päivällä assarini kanssa huvilallani jonka jälkeen haimme Mincan junalta ja suuntasimme Bemarin keulan kohti Varkautta jossa minun ja Mincan oli määrä esiintyä Ravintola RokkiKatissa järjestetyssä Lihaa ja Verta tapahtumassa. Minun ja Mincan lisäksi tapahtumassa esiintyi pari bändiä eli Manufacturers Pride ja Hammerhed. Keikan jälkeen ajelin parin tytön kanssa kotiini ja päädyin heidän kanssaan samaan sänkyyn.

Sunnuntaina vein toisen tytöistä puolen päivän jälkeen junalle ja hain toisen tytön kanssa hiukka grillailtavaa kaupasta. Grillailun jälkeen aika onkin sitten mennyt Jennan kanssa sängyssä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus