Mr Lotharin viikko 24/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 24/2006

Edellisen viikon sunnuntain jatkot jatkuivat aina maanantain puolelle saakka ja kävin nukkumaan vasta 08.00 aamulla, mutta heräsin jo 10.00 eli taas kerran jäi yöunet aika vähiin. Minun piti nimittäin ehtiä ajoissa Mäntyharjulle sovittuun tapaamiseen yhden uuden tytön kanssa eli ei muuta kuin pikavauhtia Jyväskylästä kotiin. Kotiin päästyäni menin ulos makailemaan viltille aurinkoon ja odottamaan sitä että kyseinen tyttö soittaa minulle, mutta siinähän kävi niin että minä nukahdin siihen viltille. No onneksi jonkin ajan kuluttua se tyttö sitten soitti minulle, enkä ehtinyt palaa kovinkaan pahasti. Kävin hakemassa tytön paikallisen ravintolan edestä, sillä hän oli käynyt juomassa yhden rohkaisevan lonkeron terassilla. Minun luokse päästyämme minä pyysin tyttöä rasvaamaan selkäni, sillä sen verran se oli saanut aurinkoa että se oli hiukka arka. Tytön rasvattua selkäni pyörähdin ympäri ja pyysin myös etupuolen rasvauksen. Siitä tulikin sitten sellainen rasvaus operaatio että huh huh, loppujen lopuksi minä sitten "rasvasin" tytön selän omilla eliksiireilläni. No olin kyllä hiukka suunnitellutkin tekeväni niin sillä olin laittanut videokameran kuvaamaan kaiken tytön saapuessa ja toiminnan päätyttyä pyysin häneltä nimen julkaisusopimukseenkin eli tuon rasvausvideon tulette tekin näkemään aikanaan osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Rasvauksen jälkeen grillasimme minun takapihallani. Sen jälkeen tyttö sitten läksikin sukulaistensa luokse kyläilemään ja minä menin nukkumaan.

Tiistaina pari kaveriani tuli kylään ja taas grillailimme minun takapihalla.
Siitä siirryimme sitten auringon oton, jetteilyn ja vesihiihdon pariin loppupäiväksi. Illan tullen kaverini jatkoivat matkaansa Lappeenrantaan ja minä kävin taas jo ajoissa nukkumaan.

Keskiviikon pyhitin laiskottelulle auringossa jäätelön kera.

Torstaina minun luokse tuli kyläilemään yksi vanha tuttu tyttö. Hänen kanssaan kameratkaan eivät ehtineet mukaan kun olimme jo seksileikkien parissa. Kyseinen tyttö oli niin äänekäs että välillä pelkäsin naapureiden soittavat poliisit vaikka asunkin omakotitalossa (tämä tyttö pitäisi kyllä ehdottomasti kuvata jollekin videolle). Hyvän seksin jälkeen läksimme käymään uimassa eräällä kivalla uimarannalla. Kyseinen punapää jäi minun luokseni yöksikin ja harrastimme seksiä vielä useaan otteeseen yön ja aamun tunteina.

Perjantai alkoi tosiaan seksillä ja sen jälkeen sitten aamupalalle paikalliseen kahvioon tai paremminkin sen terassille, sillä keli oli taas suosiollinen. Aamupalan jälkeen tyttö sitten läksi jatkamaan matkaansa kohti Helsinkiä ja minä siirryin taas auringonoton pariin. Illalla kävin vielä pelaamassa jalkapalloa yhden ottelun verran ja sen jälkeen uimassa. Päivä oli imenyt mehut minusta ja loppu illan vietinkin jalkapalloa katsellen kotonani.

Lauantaina suuntasin limusiinini keulan kohti Lappeenrantaa, jossa kävin katsomassa yhtä kesämökkiä ja moikkaamassa muutamaa kaveriani ennen päivän töitä. Työ keikka oli ohi muutamassa tunnissa ja sitten suuntasinkin Porvooseen seuraavalle työkeikalle. Porvooseen päästyäni huomasin että minulla oli muutama tunti ylimääräistä aikaa ja niinpä kävin viskaamassa maanantaina kuvaamani videon tuotantoyhtiöön julkaisemista varten. Kymmenen aikaan illalla menin sitten esiintymään polttareihin joissa oli kymmenen hyvän näköisen tytön kemut meneillään. Minä heitin polttarisankarille settini ja sen jälkeen läksimme koko porukalla Porvoon terasseja katsastamaan. Jokirannassa minä tein hiukka tulitemppuja ja polttarisankari keräsi elämän ohjeita polttarikansioonsa. Terassi kierroksen jälkeen suuntasimme limusiinin keulan kohti Porvoon uusinta yökerhoa, jossa polttarisankari osoittautui niin villiksi että loppu illasta minun korvassani oli hampaan jäljet.

Sunnuntai onkin sitten taas mennyt laiskottelun, grillailun ja jäätelön parissa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus