Mr Lotharin viikko 24/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 24/2007

Maanantai ja tiistai meni lomaillessa huvilallani.

Keskiviikkona oli vuorossa laiturikartoituksen tekeminen eli alan ammattilaiset tuli tsekkaamaan minun huvilan rannan ja kertoivat mielipiteensä siitä millainen laituri sopisi parhaiten käyttötarkoituksiini ja kyseiseen rantaa. Laiturikartoituksen jälkeen menin käymään serkullani kylässä ja miten ollakaan osuin juuri sellaiseen aikaan että hänen luokseen oli tullut yksi tuttuni uuden Evo 9 Mitsun kanssa, niinpä läksimme testaamaan sitä.

Torstai meni taas laiskottelun piikkiin.

Perjantaina kutsuin Ritan ja Mannisen kylään. Illan mittaan tulimme siihen tulokseen että Valvomossa pitää järjestää Extreme Night 2 koska niin monet ovat harmitelleet sitä, että eivät nähneet edellistä Extreme Nightia. No ei muuta kuin tuumasta toimeen, luvassa oli siis taas ruoskaa, sähköä, kyynelkaasua, alipainepumppu, nahkalätkä, niittipyssy, yms. Tällä kertaa olimme kuitenkin sen verran fiksumpia että kuvasimme kaikki temput ja kyseiset videot tullaan julkaisemaan lähipäivinä osoitteessa www.city.fi/videoni/videos.php?n=lothar

Lauantaina olin päivän huvilallani kaislatalkoissa. Sieltä kotiin päästyäni kävin vain äkkiä saunassa, jonka jälkeen käänsin Ferrarin keulan kohti Jyväskylää. Jyväskylässä oli Sataman Yö tapahtuma ja kelin ollessa loistava oli satama tupaten täynnä. Illan muuttuessa yöksi suunnistimme kaverini kanssa keskustaan ja teimme pienimuotoisen ravintolakierroksen jonka viimeinen etappi oli Giggling Marlin. Gigglingissä sattui sitten hassu tapahtuma, törmäsimme nimittäin yhteen vanhaan tuttuuni, Jori A Kopposeen. No eihän siinä vielä mitään että törmäsimme häneen, mutta Jori ihastui minun housuihin siinä määrin, että yritti ostaa ne minulta suoraan jalasta ja tarjosi omia housujaan vaihdossa. No emme kuitenkaan tehneet kauppoja vaan jatkoimme molemmat iltaa omien housujemme sisällä. Giggling Marlinista suuntasimme sitten vielä jatkoille kaverini talolle.

Tänään heräilin sitten kaverini asunnolta ja ajelin kotiini. Eilinen päivä, ilta ja yö olivat sen verran rankat, että loppupäivä taitaakin sitten taas mennä laiskottelun merkeissä.

Ferrarini voitti Suomen kaunein auto kilpailun 2.9.2005
Ferrarini voitti Suomen kaunein auto kilpailun 2.9.2005

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus