Mr Lotharin viikko 24/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina vein Jennan junalle ja kävin tilaamassa Ferrariin kattopalan säilytyspussin.

Tiistaina soitin Jarkko Luomalle minusta tehtävän TV-dokumentin seuraavista kuvauksista.

Keskiviikko meni juoksevia asioita hoidellessa.

Torstaina kävin yhdenkaverini kanssa Ferrarillani moikkaamassa paria kaveriani Lahdessa.

Perjantaina kolme kaveria kurvasi minun pihalle ja pyysi minua mukaansa limusiiniretkelle. Reissu aloitettiin paikallisesta ravintolasta jossa minäkin sitten päätin ottaa muutaman salmiakkikossun, fisun ja vodkabatteryn, siitä se idea sitten lähti ja päätimme ajella Lahteen tsekkaamaan F1-venekisan iltakemuja. Vesijärven rannassa seurueesemme liittyi toinenkin limusiini jonka jälkeen suunnistimme strippiklubille moikkaamaan kollegoja ja siitä sitten Ilon Taloon jossa seurueesemme liittyi lisää tuttuja. Valomerkin jälkeen ajelimme takaisin Mäntyharjulle jatkoille.

Lauantaina oli kesäkemujen vuoro, niitä vietettiin minun huvilallani loistavan kelin avustamana. Kemujen aluksi tuli tosin tehtyä yksi koekuvauskin johon osallistui kaksi kemuihin saapunutta tyttöä ja minä. Videossa tytöt kyselevät aurinkorasvaa ja kemujen isäntänä tarjoan heille kulliani sanoen että kun hiukka ravistelee niin eiköhän sieltä jonkinlaista ravaa tule. Ensin tytöt ”ravistelevat purkkia” käsin, mutta koska ”rasvaa” ei ala niillä keinoin tulla ottavat he avuksi suutkin ja hiukka myöhemmin tytöt kokeilevat saada rasvoja liikkeelle vuoronperään ratsastamalla. Loppujen lopuksi minä nussin molempia tyttöjä suunnasta jos toisestakin, mutta rasvat ei irtoa millään ja minulle tulee vain hirmuisen kuuma koska aurinko porottaa suoraan kuvauspaikalle. Niinpä kuvauksiin tulee keskeytys ja minä menen välillä uimaan ja itse asiassa jäänkin sitten sille retkelle pidemmäksikin aikaa sillä laiturilla on muutakin sakkia hengailemassa. Jossain vaiheessa pidämme rannalla talkootkin, itse asiassa minä ja yksi tytöistä levitämme rannalle tuodut hiekkakasat alasti lapioiden eli kyseessä on nakutalkoot kemujen luonteeseen sopien. Yhdeksän aikaan illalla lähdemme kohti Haukivuorta jossa minulla ja Mincalla on yhteiskeikka ravintola Hummeripojassa, matkalla teemme kiertoajelun Mikkelissä. Haukivuorella ensimmäinen show on puolen yön aikaan, kyseinen show on Mincan soolo. Yhden aikaan on vuorossa minun & Mincan yhteisesitys ja puoli kahdelta illan huipennus eli yleisöstriptease kilpailu johon osallistuu yllättävän runsas määrä asiakkaita ja melkein kaikki minun mukana baariin tulleet kaverit. Meno on sen verran villiä että kyseinen kilpailu olisi käynyt vaikka Helsingin messujen päälavan esitykseksi. Keikan jälkeen pakkaudumme taas limusiiniin ja suuntaamme takaisin minun huvilalle jatkoille, minä itse olen sen verran väsynyt että menen suht suoraan nukkumaan mutta osa porukasta juhlii aamuun saakka.

Sunnuntaina aika monella tuntuu olevan mojova krapula ja tällä kertaa kukaan ei edes ala korjaamaan sitä vaan tyytyy vain olotilaansa. Minä pysyttelin lauantaina ihan vaan mehulinjalla ja niinpä minun olotila on suht ok, sen verran kuitenkin väsyttää että en juurikaan jaksa panostaa huvilan paikkojen järjestelyyn vaan soitan siivoojalle ja tilaan hänet käymään huvilallani ennen juhannusta.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus