Mr Lotharin viikko 24/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina lähetin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja viikonloppuna kuvatun videon leikkaajalle.

Tiistaina asensin Lahnaniemen huvilalleni uuden aurinkosähköjärjestelmän lataussäätimen ja säädin hiukka serkkuni tietokonetta.

Keskiviikkona vaihdoin Lahnaniemen mökkini valojen halogeenipolttimot ledilamppuihin ja kävin tekemässä polttopuita Leppäniemen huvilallani sekä siinä sivussa otin hiukka aurinkoakin.

Torstaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon, video nimeltään Mr Lothar & Jessy - Kissanaiselle kyytiä. Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani kun huomaan bussipysäkillä liftarin. Liftari on kurvikas tyttö ja niinpä pysähdynkin kysymään minne Jessyksi itsensä esittelevä tyttö on matkalla, johon tyttö vastaa että Kouvolaan. Lupaan antaa tytölle kyydin ja kun Jessy kysyy kuinka hän voisi korvata sen, vastaan että on ollut tapana antaa kyyti kyydistä. Jessy ei isommin aikaile vaan alkaa ottamaan minulta suihin, jossa vaiheessa sanon että pitää kyllä kohta kurvata tien sivuun. Ferrari löytää tiensä eräälle rannalle jossa nussitaan ensin autossa ja sitten sen ulkopuolella Ferraria vasten ja hiukka sen päälläkin. Video julkaistaan heti kun vain ehditään minun kotisivuilla. Torstaina illalla julkaistiin minun uran 165. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Taina - Televisio vs Seksi K18! Kyseisellä videolla olen katselemassa televisiota kun Taina tulee tahallaan seisomaan telkkarin eteen seksikkäisiin alusvaateisiin pukeutuneena, olen kuitenkin päättänyt katsella televisiota ja käsken Tainaa siirtymään pois tieltä. Taina tekee työtä käskettyä ja siirtyy ottamaan minulta suihin kysyen, onko nyt parempi jolloin painan Tainan päätä alemmaksi ja yritän katsella edelleen televisiosta tulevaa Wipeout ohjelmaa Tainan muhkean takamuksen yli samalla huulihoidosta nautiskellen. Kun kulli kovenee, minun keskittyminen telkkarin katseluun herpaantuu ja sen kuinka sitten käy näette videolla joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina traktori kävi lanaamassa pihaa ja tein taas polttopuita Leppäniemen huvilallani.

Lauantaina koko päivä menikin sitten Kurkiniemessä kavereiden kanssa vesiskoottereilla ajellessa ja yksi kaveri näytti sitten vielä mallia miten ajetaan moottorikelkalla vedenpäällä. Illalla siirryimme yhdelle mökille Shuttle Craftilla ja saunalautalla. Mökin laiturille oli rakennettu ramppi josta useampikin kaveri hyppi voltteja ja vaikka minkälaisia hyppyjä bmx pyörillä sekä sitten lopuksi vielä aika komean hypyn moottoripyörälläkin. Videoita päivän ja illan tapahtumista osoitteessa http://www.youtube.com/user/AnssiViskari Puolen yön aikoihin läksimme käymään paikallisessa baarissa ja ilta venyikin sitten sen verran että nukkumaan menin joskus aamu viiden aikaan.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni, sen lisäksi irroitin jetistäni akun ja tilasin sen tilalle uuden.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus