Mr Lotharin viikko 25/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 25/2007

Maanantai, tiistai ja keskiviikko meni huvilalla lomaillessa.

Torstaina läksin yhden kaverini kanssa käymään Mikkelissä.

Perjantaina läksin liikenteeseen jo kymmenen aikaan aamulla. Ensin suuntasin Ferrarin keulan kohti Jämsää. Himokselle päästyäni kävin moikkaamassa muutamia tuttuja ja vein Klamydian kundeille yllätykseksi sormivärit takahuoneeseen (jos joku näki heidän keikan Himoksella,niin voisi kertoa että oliko värejä käytetty). Jämsästä jatkoin matkaani Raumalle. RMJ:ssä törmäsin myös useisiin tuttuihin ihmisiin, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen että oma koti voittaa mennen tullen festari olosuhteet ja niinpä ajelinkin aamuyöllä Mäntyharjulle.

Lauantai meni sitten kavereiden kanssa grillaillessa ja terassilla istuskellessa. Illalla tuli sitten vielä käytyä paikallisessa baarissa jonka jälkeen olinkin enemmin kuin valmis nukkumatin maailmaan.

Tänään heräilin puolen päivän aikaan ja sitten ajelin huvilalleni takaisin luonnonrauhaan. Päivällä tuli grillailtua ja otettua vielä pienet päiväunetkin.
Kohta ajattelin lämmittää saunan ja käydä uimassa jonka jälkeen voisikin sitten taas mennä nukkumaan.

PS. Olenkohan minä tulossa vanhaksi kun yksi vuorokausi festareilla tuntuu olevan ihan riittävä annos juhannukseen.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus