Mr Lotharin viikko 25/2008

  • Anssi Viskari

Maanantai meni huvilallani rantaa viimeistellessä ja aallonmurtajaa tehdessä.

Tiistaina pystytin loputkin kotipaikalleni tilaamista aitaelementeistä.

Nyt on sitten loputkin aidasta pystytetty
Nyt on sitten loputkin aidasta pystytetty

Keskiviikko menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina olin huvilallani parin tytön kanssa, aika meni kivasti grillaillessa ja saunoessa.

Perjantaina minun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan lähteä Poriin, mutta koska lähtö venyi niin päätinkin ajella Himokselle. Himoksella alkoi kuitenkin sataa vettä joskus kymmenen aikaan ja niinpä päätin ajella takaisin kotikulmille.

Lauantaina oli taas tarkoitus lähteä Poriin, mutta ilmeisesti perjantaina juomani kolme lonkeroa sai sen aikaan että minulla oli sellainen päänsärky että päätin luopua tuostakin suunnitelmasta. Vietin melkein koko päivän sängynpohjalla ja pääsin kuin pääsinkin eroon päänsärystäni, niinpä suuntasin illalla kulkuni paikalliseen ravintolaan. Krouvissa törmäsin yhteen ex-Mäntyharjulaiseen joka läksi sitten minun luokseni jatkoillekin.

Sunnuntaina aamupäivä meni vieraani kanssa sängyssä telmiessä, mutta puolen päivän aikaan hänen piti sitten lähteä kotiaan kohti. Minä otin sen jälkeen vielä pienet päiväunet jonka jälkeen grillailin ja katselin televisiosta MotoGP:n, Ranskan F1 kisan sekä Espanja-Italia futismatsin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus