Mr Lotharin viikko 25/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin hoitamassa pankkiasioita ja sen jälkeen huvilalla korjaamassa savusaunan ovia.

Tiistaina huvilallani kävi putkimies korjaamassa vedenpaineet normaalille tasolle.

Keskiviikkona peltiseppä kävi asentamassa huvilani katon viimeiset räystäspellit ja piipunhatun, lisäksi keskiviikkona julkaistiin minun 69. aikuisviihdevideo osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Torstaina päivä meni yhden tytön kanssa huvilaa juhannuskuntoon laittaessa ja illalla kävin sitten pyörähtämässä paikallisessa baarissa.

Perjantaina hain toisen tytön junalta ja vietin päivän hänen kanssaan huvilallani, illalla kävimme pyörähtämässä paikallisissa baareissa ja minäkin otin muutaman lonkeron.

Lauantai menikin sitten sängyn pohjalla laiskotellessa mutta illan tullen suuntasimme Ferrarin keulan taas kohti baaria, tällä kertaa minä tyydyin juomaan vain yhden lonkeron vieraanani olleen tytön ottaessa hiukka useamman.

Sunnuntaina kävimme tekemässä Ferrarilla maakuntakierroksen, sen lisäksi kävimme Mäntyharjun keskustassa järjestetyssä toritapahtumassa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus