Mr Lotharin viikko 25/2013

  • Anssi Viskari

Maanantai meni mökkivuokralaisia vastaanottaessa, päivällä tuli vuokralaiset minun Leppäniemen huvilalle ja Virransalmen mökille sekä illalla Lahnaniemen mökille joiden vuokralaisten kanssa piti sitten jäädä vielä saunomaan ja grillailemaankin.

Tiistaina lähetin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja julkaistiin minun uran 166. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar, Kristiina ja Milana - Räjäytyskolmikko K18! Kyseisellä videolla olen pommimies eli kesätöissä Räjäytysyksikkö Oy:llä tehtävänäni räjäyttää kallio rakennustyömaan tieltä. Räjäytysreissulla bongaan kaksi "haarapääskyä" lesboilemasta kalliolta. Tytöillä on vain kuminen "pora" eli strapon ja niinpä he haluavat että poraan molempia omalla teräksen lujalla "porallani", no senhän tietää mitä siitä seuraa kun ammattimies käy hommiin eli aikansa kairattuani annan nallin palaa ja seurauksena on vartaloita ravistelevia räjähdyksiä. Tämä video sisältää lesboilua, ryhmäseksiä, strapon dildolla panemista ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona vaihdoin vesiskootteriini uuden akun ja ajoin kotipaikkani sekä Lahnaniemen mökin nurmikot.

Torstaina alkoi minun juhannus, kurvailin Ferrarilla käymään Himoksella jossa oli esiintymässä mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Raappana & Sound Explosion Band, Cheek, JVG feat. Sini Sabotage.

Perjantaina ajelin taas Himokselle jossa päivä ja alkuilta meni kavereiden kanssa joihin olin tutustunut torstaina, he olivat Himoksella lennättämässä ihmisiä FlyBoardilla ja niinpä minäkin sitten testasin sitä kolme kertaa. Kuvasimme myös alun yhteen uuteen aikuisviihdevideoon jossa minä olen supermies joka lentää veden päällä, yms. Himokselle saapui myös yksi kaverini joka teki näytösajon moottorikelkalla veden päällä. Kahdeksan aikaan illalla ajelin takaisin Mäntyharjulle ja menin käymään perinteisesti paikallisissa juhannusjuhlissa joissa esiintyi Arttu Wiskari sekä Irina ja sen jälkeen oli vielä pienet jatkotkin.

Lauantaina läksin taas jo päivällä Himokselle jossa päivä ja alkuilta meni yhdellä mökillä kavereiden kanssa hengaillessa, jossain vaiheessa kävin yhden tytön kanssa hiukka kurvailemassa Ferrarilla ja kuvaamassa hienoja juhannusotoksia eräällä rannalla. Ilta meni bändejä sekä FlyBoard touhuja katsellessa ja tuli testattua ihmislinkoakin.

Sunnuntaina tein Ferrariin pientä huoltoa, kävin parin kaverini kanssa Orilammen Majalla syömässä ja muuten päivä menikin sitten laiskotellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus