Mr Lotharin viikko 26/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 26/2007

Maanantaina laiskottelin aamupäivän huvilallani ja ilta menikin sitten yhden tytön kanssa yhdellä keskusta asunnoistani.

Tiistaina jatkettiin siitä mihin oli maanantaina jääty eli pääsimme ylös sängystä vasta puolen päivän aikoihin.

Keskiviikko ja torstai meni sitten sadepäiviä vietellessä ihan vaan tietokoneen äärellä.

Perjantaina tuli sitten pikku yllätys, alunperin lauantaille sovittu polttarikeikka siirtyikin perjantaille. No onneksi en ollut suunnitellut illaksi mitään sen ihmeellisempää menoa ja niinpä kyseinen järjestely ei tuottanut sen kummempia ongelmia. Normaalisti polttarikeikassa ei mene kovinkaan kauan, mutta tällä kertaa polttariporukka suorastaan vaati minua jatkamaan iltaa heidän kanssaan esiintymisen jälkeen. No mikäs siinä, ihan hyvin minulle kelpasi kymmenen hyvännäköisen naisen seura. Kolmen aikaan yöllä minä kuitenkin päätin lähteä omaan kotiin, sillä lauantaina minulle oli tulossa vieraita.

Lauantaipäivä menikin sitten huvilallani vieraita odotellessa ja heille paikkoja esitellessä. Illan tullen ajelin sitten Mikkeliin jossa oli päivällä ollut Olt Timer Run ja illalla oli sitten kyseisen tapahtuman cruising. Olin liikkeellä kuitenkin sen verran myöhään että suurin osa harrasteautoilijoista oli jo siirtynyt baarien puolelle, niinpä minäkin tein pienen ravintolakierroksen. Ensin menin käymään Olt Timer Runin virallisilla jatkoilla London Pubissa, sieltä suuntasin Vaakunaan ja viimeiseksi kävin sitten vielä Kharmassa. Lopputulos oli se että totesin Mikkelissä olevan aika kesyn meiningin ja suuntasin Ferrarin keulan kohti kotiani.

Tänään heräilin jo suht ajoissa ja luvassa onkin hiukka normaalista poikkeava sunnuntai, sillä veljeni tulee kylään hänen vaimon ja lapsien kera eli luvassa on ohjelmaa enemmin kuin tarpeeksi. Perinteisesti olemme grillailleet vesisateessa, tosin nyt keli näyttää ihan liian hyvältä eli voi olla että perinteet saavat uuden käänteen.
Hyvää ja aurinkoista päivän/viikon jatkoa teillekin!

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus