Mr Lotharin viikko 26/2009

  • Anssi Viskari

Tämä viikko meni Mr Lotharin Kesäpäivien merkeissä.

Maanantaina kävimme aamupäivällä Mäntyharjun markkinoilla, iltapäivällä kaivoimme esille jetskiin ja vesisukset talvisäilöstään. Vesileikit meni muuten hyvin, mutta yhdeltä vesihiihtoa ensikertaa yrittäneeltä tytöltä katkesi kerralla neljä rakennekynttä kun vesihiihtonarun kapula lipsasti hänen käsistään.

Tiistaina oli vuorossa sirkuspäivä eli suuntasimme Sirkus Calibaan, miten ollakaan minutkin pyydettiin esiintymään sinne yhteen ohjelmanumeroon.

Keskiviikkona kävimme tekemässä risteilyn Vuohijärveltä Repoveden puolelle jossa kiipesimme Mustalammen näkötorniin, matkanvarrella kävimme katsomassa Lapinsalmen riippusillan ja Löppösen luolankin.

Torstaina kävimme päivällä pyörähtämässä terassilla ja sen jälkeen läksimme hiukka isommalla porukalla jetteilemään ja vesihiihtämään, kokeilimme myös miten onnistuu seisottavalla jetillä kahdestaan ajaminen ja onnistuihan se.

Perjantaina kaava oli suht sama kuin torstaina, sillä erotuksella että porukkaa oli vaan enemmin ja yhdet kaverit toivat mukanaan sellaisen vedettävän renkaan. Minä olen aina aiemmin pitänyt sellaista ihan tylsänä laitteena, mutta kun katselin jetillä sitä vetäessäni renkaan kyydissä olleiden tyttöjen ja poikien riemua niin enpä pidä enää vaan aion hommata itsellenikin sellaisen tulevia kesäpäiviä varten.

Lauantaina päivä meni minun huvilalla hengaillessa, illalla suuntasimme sitten paikalliseen baariin ja olimmekin siellä valomerkkiin saakka.

Sunnuntai olikin sitten ”krapula” päivä eli emme tehneet muuta kuin katselimme vanhoja videoita minun TV-esiintymisistä (Gladiaattorit, Saari, yms.) sekä söimme grilliruokaa ja jäätelöä, itse asiassa ruokavalio oli koko viikon tuolla linjalla.

PS. Lisäilen kuvia viikon tapahtumista osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=529489

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus