Mr Lotharin viikko 26/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin päivällä ensin pyörähtämässä kesämökilläni ja sen jälkeen Mäntyharjun markkinoilla, illalla sain yllätysvieraita kun Äireet tulivat luokseni kylään. Illalla vein Äireet veneilemään ja siitä löytyy videokin osoitteesta http://www.youtube.com/watch?v=sPRd5E7UnPk&feature=youtu.be

Tiistaina Äireet teki kotipaikallani alakerran suursivouksen ennen kuin he jatkoivat matkaansa Savonlinnaan, minä puolestani kävin ostamassa taas pari jäteastiaa lisää ja vein niistä toisen huvilalleni ja toisen kesämökilleni.

Keskiviikkona kävin hierojalla.

Torstai meni ihan vaan yleisurheilun ja jalkapallon EM-kisoja televisiosta katsellen.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa ja illalla pakkasin esiintymistavarat autoon valmiiksi.

Lauantaina läksin jo kahdeksan aikaan aamulla Joensuuta kohti, josta otin kyytiini Sofien ja Marielin joiden kanssa jatkoin matkaa Juukaan Piitterin Lomakeskukseen jossa meillä oli esiintymiskeikka. Päivä meni Pielisen rantakalliolla makaillessa ja terassilla aurinkoa ottaessa, mutta illalla kymmenen jälkeen alkoi sitten esiintymiset joita olikin aina yhteen saakka yöllä. Keikan jälkeen ajelin vielä Joensuun kautta Mäntyharjulle ja autoin matkalla yhtä tuttuani jonka museoauto oli keittänyt, niinpä olinkin kotona vasta kahdeksan aikaan aamulla.

Sunnuntain aloitin nukkumalla parin tunnin unet jonka jälkeen läksin käymään kesämökilläni ja sen jälkeen vielä huvilallani. Huvilalta palattuani läksin ajelemaan veneellä, kävin hakemassa yhden tuttuni ja hänen seuralaisensa kyytiin jonka jälkeen kävimme pyörähtämässä Kurkiniemessä ja katsomassa yhtä Kallavedellä myynnissä olevaa rantatonttia. Veneretken jälkeen katselin vielä futiksen EM-finaalin ja sitten olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus