Mr Lotharin viikko 27/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 27/2007

Maanantai ja tiistai meni laiskotellessa.

Keskiviikkona vein Jeepin aamulla huoltoon ja sen jälkeen sitten katsastukseen, leima tuli ja katsastusmies kehui Jeeppiäni jämäkäksi autoksi. Illalla otinkin sitten alleni Ferrarin ja suuntasin matkani Mikkeliin. Mikkeliin päästyäni kävin moikkaamassa Martina Aitolehteä ja tsekkaamassa hänen keikkansa Vaakunassa.

Torstai menikin sitten taas laiskottelun merkeissä.

Perjantaina Yasmina tuli kyläilemään luonani. Päivä meni nopeasti ja illalla läksin pelaamaan jalkapalloa, pelin jälkeen kävimme Yasminan kanssa uimassa. Uintireissun jälkeen tulimme minun kotipaikalleni saunomaan ja sen jälkeen kävimme sitten vielä paikallisissa ravintoloissakin.

Lauantai päivä menikin sitten Yasminan kanssa minun huvilalla. Illalla Yasmina läksi kotiinsa ja minä suuntasin moikkaamaan kavereitani paikalliseen ravintolaan. Ravintolan jälkeen kävin yksillä jatkoilla ja olin sitten kotonani vasta viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräsin siihen kun puhelimeni soi ja siellä oli mies joka oli tulossa katsomaan autoani ostotarkoituksessa. No nyt sitten auto on esitelty ja ostajaehdokas jäi miettimään että ostaako auton vai ei. Loppupäivä onkin sitten pyhitetty autourheilun katselulle ja laiskottelulle.

PS. Kotisivujeni kuvat ja videot osioon osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on 1.7.2007 lisätty minun ja Floritan yhdessä tekemä video. Kyseinen video on Floritan uran ensimmäinen aikuisviihdevideo!

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus