Mr Lotharin viikko 27/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina tilasin yhteen omakotitalooni vinyyliverhouksen.

Tiistaina postittelin Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille.

Keskiviikkona asensimme JS-Motorsin omistajan kotipihalle Husqvarna Automowerin.

Torstaina julkaistiin minun uran 203. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa! Videon juoni on seuraavanlainen: Sophia herää aamulla ja huutaa sängystä että onko aamupala valmis jolloin minä katson jääkaappiin jossa ei ole muuta kuin valo. Nokkelana miehenä sanon että puolikova muna löytyisi kyllä ja kaivan kullini esiin. Nälkäinen Sophia käy heti kiinni lihaan ja muna onkin hetkessä kivikova, sen jälkeen kaivetaan esiin Sophian piirakka ja aletaan herkuttelemaan antimista keittiönpöydällä. Aikansa pöydällä nussittuamme siirrymme nauttimaan aamiaista sänkyyn jossa Sophia tärisee ja kiljuu orgasmin kourissa useampaankin kertaan. Lopuksi roiskin lastini Sophian pakaroille. Kuinka monen minuutin muna pitääkään tilata kokilta että saa tälläisen aamiaisen? Mr Lothar ja Sophia - Aamiaiseksi munaa ja piirakkaa video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Perjantai meni Vuohijärvellä vesiskootterilla kurvaillessa.

Lauantaina päivä meni vesiskoottereilla Pyhävedellä ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah & Nica ravintola Old Iiwarissa.

Sunnuntaina tein kavereideni kanssa veneretken Haukkavuorelle.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus