Mr Lotharin viikko 28/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia, tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin lisää vaatteita.

Tiistaina kuvasimme Mr Lothar & Johanna - Kuka eka maalissa videon, kyseisen videon esittelyteksi on seuraavanlainen: Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun ja on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille, niinpä hän on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin se selviää vain katsomalla tämä video! Video julkaistaan heti kun vain ehditään http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisviihdeuran 134. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Eva - Lateksia pintaan K18! Kyseinen video ei ole ihan arkipäiväinen seksivideo. Minä sivelen videon aluksi naamion taakse verhoutuneen Evan pintaan nestemäistä mustaa lateksia pensselillä, mutta Evan pyllistellessä otan käyttöön myös valkoisen maalin jota varten otan esiin oma ruiskuni. No panemiseksihan se menee. Eva ei ole ensimmäistä kertaa ruiskunvarressa kiinni vaikkakin loppujen lopuksi minun ruiskun lasti tyhjentyy hänen suuhun sekä kasvoille. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php
Keskiviikkona sovin myös ostavani ensi viikolla yhden rantakiinteistön lisää.

Torstai meni jetteillessä ja pankkiasioita hoidellessa.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany keikka höystettynä vaahtobileillä Saukkovaaran Matkailukeskuksessa Ristijärvellä. Omien esiintymistemme jälkeen järjestin yleisölle vielä stripteasekilpailun joka käytiin vaahdon seassa ja täytyy myöntää että meno oli aika villiä, kun kävin itsekin pyörähtämässä vaahdon seassa niin hyvä että pääsin sieltä enää takaisin juontamaan kun tytöt ottivat hiukka kontaktia.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany Orilammen Lomakeskuksessa Hillosensalmella, porukkaa oli saapunut paikalle mukavasti ja Orilammellakin meininki meni hetkittäin suht villiksi.

Sunnuntaina päivä meni lähinnä lepäilyn merkeissä, mutta illalla kävin kuvaamassa SM-aiheisen aikuisviihdevideon Kouvolassa. Tämäkin video julkaistaan jossain vaiheessa minun kotisivuilla.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus