Mr Lotharin viikko 29/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina aamupäivä meni yhtä puuvenettä paikatessa, mutta iltapäivällä läksin Harley-Davidson kavereideni kanssa Saimaan risteilylle Puumalasta höyrylaiva Wennolla.

Tiistaina kävin asentamassa JS-Motorsin omistajan kanssa Husqvarna Automowerin Hirvensalmelle yhden huvilan pihalle.

Keskiviikkona tein aamupäivällä kotipaikallani olevalle robottiruohonleikkurille lisälenkin että se ajaa tienvierustalla olevan nurmikonkin, iltapäivällä vein kaverini kanssa uuden veneen Virransalmen mökilleni ja kävimme samalla reissulla Orilammen Majalla.

Torstaina aamupäivällä saapui kotipaikkalleni julkisivuremonttia varten tilaamani vinyyliverhoukset sekä puutavarat, iltapäivä meni 2. asunnollani ja illalla läksin vielä Mikkeliin JS-Motorsille pihatalkoisiin jonka jälkeen menimme kaverini mökille saunomaan.

Perjantaina oli vuorossa vuokralaisten vaihto Leppäniemen huvilallani, vanhojen vuokralaisten lähdettyä ja uusia vuokralaisia odotellessa kävin tekemässä pienen veneretken Vuohijärvellä.

Lauantaina päivä meni vesiskootterilla ja Ferrarilla kurvaillessa, illalla oli Erotic Night by Mr Lothar & Tina Orilammen Lomakeskuksessa.

Sunnuntaina oli vuorossa vuokralaisten vaihto Virransalmen mökilläni, vanhojen vuokralaisten lähdettyä ja uusia vuokralaisia odotellessa bongailin minkälaisia erilaisia kukkia ja lintuja näkyy mökkini pihapiirissä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus