Mr Lotharin viikko 3/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina lähetin edellisellä viikolla kuvatun Mr Lothar & parturi videon eteenpäin, vein yhden tietokoneeni huoltoon ja annoin haastattelun Savon-Sanomille.

Tiistaina kävin kuvaamassa aikuisviihdevideon Aada nimisen naisen kanssa, kyseinen video on Aadan ensimmäinen ja julkaistaan heti kun se on valmis minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona lähetin tiistaina kuvatun videon eteenpäin ja annoin haastattelun Voicelle, kyseinen haastattelu tulee ulos Radio Voicen Illassa maanantaina 24.1.2011 klo 18.00-22.00

Torstaina kävin aamupäivällä hierojalla ja iltapäivä menikin sitten yhden kaverin kanssa moottorikelkkaillessa, jonka jälkeen menimme syömään ja saunomaan minun huvilalle.

Perjantaina hain päivällä tietokoneen huollosta ja kävin ostamassa huvilalle uusia kodinkoneita, illalla läksin kuuden kaverin kanssa moottorikelkkailemaan Gillin luota Tuohikottiin ja takaisin.

Lauantaina tein aamupäivällä moottorikelkkaan pientä huoltoa ja sen jälkeen läksin parin kaverin kanssa käymään kelkoilla Vihantasalmella. Vihannan reissun jälkeen grillailimme makkaraa kodalla, jonka jälkeen minä läksin saunomaan kotipaikalleni ja sen jälkeen Melanyn kanssa esiintymiskeikalle Mäntyharjun Old Iiwariin. Keikan jälkeen menimme Melanyn ja yhden toisen tytön kanssa minun kotipaikalle jonne tytöt jäivät lopulta minun kanssa yöksinkin.

Sunnuntaina heräilin tyttöjen kanssa puolen päivän aikaan, tytöjen lähdettyä kotejaan kohti minä läksin huvilalleni viettämään laatuaikaa yksin takkatulen äärellä. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 96. aikuisviihdevideo osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=754149

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus