Mr Lotharin viikko 30/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 30/2007

Maanantaina asensin Jeeppiini vetokoukun.

Tiistaina kävin ostamassa huvilalleni uusia liinavaatteita.

Keskiviikkona kävin ostamassa mönkijän ja samalla vauhdilla rekisteröimässä sen. Ilta menikin sitten mönkijää testaillessa ja grillaillessa.

Torstaina päivä meni mönkijällä ajellessa. Alkuillasta kävin saunassa jonka jälkeen suuntasin Ferrarin keulan kohti Leppävirtaa, minulla ja Eve X:llä oli näet illalla keikka Ravintola Virranpojassa.

Perjantaina kävin päivällä huvilallani, jonka jälkeen menin pelaamaan jalkapalloa. Jalkapallopelin jälkeen minulla on tapana käydä uimassa ja niin tein tälläkin kertaa. Ilta menikin sitten ihan vaan kotona grillailun ja television kera.

Lauantaina Rita ja Minttu tulivat käymään luonani kylässä. Illan tullen suuntasin paikalliseen ravintolaan moikkaamaan tuttuja ja törmäsin siellä muutamaan kaveriin joita en ollut nähnyt pitkään aikaan.

Tänään en ole sitten muuta kerinnyt tekemäänkään kun vaan heräämään, mutta iltapäivällä pitäisi kai lähteä syömään ulkomaalaisten vieraideni kanssa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus