Mr Lotharin viikko 31/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 31/2007

Maanantaista keskiviikkoon meni kotona laiskotellessa.

Torstaina kävin huvilalla ja sen jälkeen tuli ajeltua mönkijällä. Illalla pakkasin tavarat viikonlopun reissua varten.

Perjantaina suuntasin Ferrarin keulan kohti Joensuuta. Joensuuhun päästyäni menin ensimmäisenä hoitamaan Elämää ja Erotiikkaa messujen jatkobileiden järjestelyt Kimmeliin. Sen jälkeen menin ottamaan päiväunet hotellihuoneeseeni. Neljän aikaan läksin Huvitörmälle ja viiden aikaan olinkin sitten jo työn touhussa. Tällä kertaa minä en ollut itse esiintymässä, sillä olin juontamassa kyseiset messut. Esiintyjien joukossa oli aika monia minun kavereita ja siksi olikin aika helppo esitellä heidät yleisölle. Osa esiintyjistä oli kuitenkin minullekin aivan uusia tuttavuuksia ja oli kiva katsella millaisia esityksiä heillä oli. Ilta meni todella äkkiä, osaksi kiitos siitä kuuluu Matille (Nykäselle) koska hänen juttujaan oli ihan kiva kuunnella takahuoneessa. Kahden aikaan yöllä oli aika siirtyä Huvitörmältä Kimmelin jatkoille, minä tosin kävin matkalla pikavisiitillä hotellilla yhden tytön kanssa. Nukkumaan tuli mentyä vasta aamun jo sarastaessa.

Lauantaina puolen päivän aikaan kävin Bladen ja muutaman muun esiintyjän kanssa tekemässä hiukka messu promoa Joensuun torilla. Sen jälkeen olikin aika suunnata Huvitörmälle, sillä messut aukesivat jo 14.00. Päivällä meno oli aika leppoisaa, mutta iltaa kohden toiminnasta tuli mielenkiintoisempaa. Yksi illan suosikeistani oli amatööristrippikilpailu. Lavalla nähtii kaksi miestä ja yksi nainen. Loppujen lopuksi nainen voitti rinnan mitalla, vaikka miehet tarjosivatkin hänelle todella kovan vastuksen ja olisivat varmaan tarjonneet muutakin kovaa mikäli nainen vain olisi halunnut. Erotiikkamessujen jälkeen oli sitten taas vuorossa jatkot Kimmelissä.

Tänään heräilin yhdeksän jälkeen aamulla ja suuntasin aamupalan jälkeen kohti kotia. Kotiin päästyäni ajattelin katsoa F1-kisan, mutta niinhän siinä sitten kävi että nukahdin kesken katsomisen ja heräsin äsken sohvalta.
Vieläkin väsyttää sen verran että en taida jaksaa tehdä muuta kun käydä vaan suihkussa ja mennä omaan sänkyyn nukkumaan.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus