Mr Lotharin viikko 31/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävimme yhden kaverin kanssa vesiskoottereilla Pyhävedeltä Kallaveden Keisarin Lähteellä, Ala-Kuhasella, Ylä-Kuhasella sekä Puukonvuoren laavulla ja lopuksi kävimme täysin toisessa suunnassa eli sulun kautta Vihantasalmella syömässä.

Tiistaina fiksasin paikallisen autokorjaamon omistajan kanssa hiukka minun Ferraria ja vesiskootterin vara-impelleriä, sen lisäksi kävin katsastamassa Bemarin.

Keskiviikko menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina kävin Lahden satamassa katselemassa JVG:n, Karri Koiran ja Ruudolfin keikan sekä sen jälkeen hiukka ralliautoja, jonka jälkeen läksin Jokimaan raviradalle katsomaan Neste Rally Finlandin yleisöerikoiskoetta. Jokimaalta suuntasin Ferrarin keulan Jyväskylää kohti, matkalla vauhtia oli kuitenkin hiukka liikaa yhden ohituskaistan kohdalla ja niinpä poliisit antoivat minulle siitä sakot samoin kuin aika monille muillekin samassa kohdassa liian raskaalla kaasujalalla ajaneille. Jyväskylään päästyäni menin moikkaamaan paria tuttuani Palviljonkiin jossa oli Neste Rallin huoltoparkki. Paviljongista matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan jossa käytiin ensin Punaisessa Lyhdyssä, sieltä jatkoimme matkaa Giggling Marliniin ja sieltä edelleen Escapeen jossa tapasin lisää kavereitani joiden kanssa menimme jatkamaan juhlimista heidän karaokekoppiinsa. Yleensä en juurikaan tykkää karaokesta, mutta kavereideni meininki oli sen verta railakasta että se oli hauskaa eikä meininkiä yhtään huonontanut laumallinen naisia samassa seurueessa. Loppujen lopuksi pääsin nukkumaan vasta hiukka ennen kuutta aamulla.

Perjantaina heräsin kymmenen aikaan, jonka jälkeen läksin huvilalleni hiukka lepäilemään ja ottamaan vastaan venäläisiä vieraitani. Illalla suuntasinkin sitten taas Ferrarin keulan Jyväskylää kohti ja sinne päästyäni menin taas Paviljonkiin syömään ja nauttimaan rallitunnelmasta, Suvi Teräsniskan esiintymisen jälkeen läksin Jyväskylän keskustaan ja siellä suuntasin taas Giggling Marlinin terassille jossa tapasin aika joukon vanhoja tuttuja. Valomerkin aikaan minulla olikin sitten pikku ongelma sillä seurassani oli neljä tyttöä ja Ferrarihan on kaksipaikkainen, päätin kuitenkin lähteä koko lauman kanssa ulos ja ongelmasta selvittiin sillä että ajoin pari lenkkiä että saatiin kaikki tytöt jatkoille. Yhden tytöistä kanssa pysähdyin tosin matkalla hiukka toisenlaisellekin ajelulle yhdelle syrjäiselle tielle jonne Ferrari sitten meinasi jäädä jumiinkin sen jälkeen kun olimme testanneet sen ominaisuuksia hiukka toisenlaistenkin kyytejen alustana. No onneksi pääsimme pois pikkutieltä ja kyseisen tytön jatkoille heitettyäni päädynkin sitten yhden toisen Giggling Marlinista mukaan lähteneen tytön viereen yöksi.

Lauantaina heräilin taas aika aikaisin todella lyhyiden unien jälkeen ja läksin taas katselemaan rallia, mutta kesken päivän alkoi väsyttää niin paljon että menin lepäilemään Lutakon uimarannalle ja sieltä päädyin yhden tytön asunnolle päiväunille. Päiväunien jälkeen menin taas Paviljongille jossa törmäsin taas muutamaan tuttuun ja palkintojen jaon jälkeen läksin taas Jyväskylän keskustaan jossa tapasin kolmen tytön porukan joiden kanssa päädyin Giggling Marliniin. Ilta meni sujuvasti terassilla tuttujen ja tuntemattomien kanssa hengaillessa ja täytyy myöntää että VIP-tilojen unisex vessat ovat myös ihan hyvä juttu sillä siellä tuli myös tehtyä hiukka lähempääkin tuttavuutta yhteen tyttöön. Lauantaina läksin tavoistani poiketen baarista jo ennen valomerkkiä, sillä läksin jo kolmen aikaan yhden tytön luokse yöksi vaikkakin nukkumaan pääsimme vasta kuuden aikaan aamulla jostain kumman syystä.

Sunnuntaina heräsin yhdentoista aikaan ja ehdinkin juuri sopivasti hakemaan kaverini hotellilta jonka jälkeen läksimme syömään aamupalaa Memphisin terassille. Aamupalan jälkeen kävimme vielä pyörähtämässä satamassa mutta tuttuni olivat jo lähteneet veneilemään Lahtea kohti ja niinpä vein kaverini junalle jonka jälkeen läksin itse ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni kävin uimassa yhdellä kesämökilläni jonka jälkeen menin kotipaikalleni katselemaan olympialaisia televisiosta, tosin nukahdin telkkarin ääreen mutta heräsin juuri sopivasti katsomaan 100 metrin miesten finaalin jonka jälkeen siirryinkin sitten sänkyyn nukkumaan.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

1 kommentti

ZOMQandBarbieQ

6.8.2012 13:18

tää lothari on hyvä m ies -se ei kaa turhii gruisalle vaan tuntu semmoselta toiminnan mieheltä <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus