Mr Lotharin viikko 32/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 32/2007

Maanantaina kelit oli niin loistavat että kävin hakemassa jetskiin huvilaltani. Viikonlopun messureissun väsymys oli kuitenkin vielä niin suuri että huvilalta lähtiessäni unohdin jettikärryn takalaidan kokonaan pois (takalaidassa on valot ja rekisterikilpi), no onneksi matkalle ei osunut poliiseja. Kotipaikalleni päästyäni huomasin sitten puutteen ja niinpä maanantain jetteilyt jäikin sitten haaveeksi, en nimittäin viitsinyt lähteä hakemaan tuota takalaitaa huvilalta enkä myöskään yleensä tietoisesti rikkoa lakia.

Tiistaipäivä menikin sitten mönkijällä kurvaillessa eli jettikärryn takalaidan hakeminen siirtyi keskiviikolle. Iltapäivällä ajoimme muutaman kaverini kanssa aika-ajo kilpailunkin kotipaikkani tontilla ja täytyy kyllä myöntää että minulla on mainioita naapureita, he eivät nimittäin edes valittaneet asiasta vaikka neljä miestä ajoi tontilleni tehtyä rataa kuin viimeistä päivää. Yksi naapureista toi jopa lapsensakin katsomaan kyseistä tivolia ja ehdotti että kävisimme hänenkin tontillaan ajamassa yhden erikoiskokeen että hänenkään ei tarvitsisi jatkossa ajaa nurmikoita.

Keskiviikkona jaksoin vihdoin ja viimein hakea jettikärryn takalaidan huvilaltani ja sen jälkeen läksinkin ajelemaan jetillä.

Mr Lotharin kesäleluja
Mr Lotharin kesäleluja

Jetteilemään menossa

Torstaina ei oikeastaan tullut tehtyä muuta kuin grillailtua ja otettua aurinkoa.

Perjantaina kävin pelaamassa jalkapalloa kavereideni kanssa. Illalla minulle tuli yksi naisvieras ja niinpä ilta ja yö menikin sitten aika joutuisasti, grillailimme sekä kävimme saunomassa ja uimassa, kävipä tuo tyttö testaamassa minun mönkijääkin ja minä vastineeksi hänen moottoripyörää.

Lauantaina läksimme sitten huvilalleni. Aikamme huvilallani oltua meille tuli nälkä, mutta jääkaappi oli lähes tyhjä. Niinpä suuntasimme Jeepin keulan kohti lähintä kauppaa ja haimme hiukka hiukopalaa. Ruokailun jälkeen testasimme perämoottoria jonka olin ostanut Joensuun erotiikkamessuilta kotiin tulo matkallani ja hyvinhän se toimi eli saimme keskittyä rauhassa auringon ottoon veneretkellämme (keskittymiseni meinasi kyllä muutamaan kertaan herpaantua kun tyttö levitti jalkansa veneen etuosassa). Veneretken jälkeen suuntasimme takaisin Mäntyharjun keskustaan. Siinä vaiheessa kello olikin jo sen verran että tyttö läksi ajelemaan kohti kotiaan ja minä aloin valmistautua illan bileisiin, yhdellä tutullani oli nimittäin tupaantuliaiset huvilallaan. Menin paikan päälle kahdeksan jälkeen ja huomasin ilokseni että kyseisissä kemuissa oli aika paljon kaikkia vanhoja tuttujani. Järjestelyt olivat myös hyvin hoidettu, kyseisissä "mökkibileissä" musiikista vastasi livebändi ja pihamaalle oli pystytetty sirkusteltta siltä varalta että sattuisi satamaan. Ilma oli kuitenkin erittäin hieno ja ilta meni joutuisasti vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa rupatellessa, puolen yön jälkeen läksin yhden kaverini kanssa sitten vielä käymään paikallisessa ravintolassa. Sieltä matka jatkui paikallisen grillikioskin kautta kotiin ja omaan sänkyyn.

Tänään minä heräilin yhdentoista aikaan ja huomasin harmikseni että eilisestä laiskuudestani oli sakotettu, aamulla oli nimittäin satanut vettä ja minä olin jättänyt Jeeppini yöllä ilman kattoa pihalle seisomaan. No sanontahan sanoo että sen minkä kesäsade kastelee, sen aurinko kuivaa eli hätä ei ole tämän näköinen (onneksi Jeeppi on tehty niin että se ei tiedä pikku sateesta mitään ja tuo aamuinen sade oli nimenomaan pieni kuuro vain).

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus